Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] Zaślepka poduszki pasażera

Gość zielony94

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakis czas temu mialem wypadek moja piekna P12 (juz zrobiona) Czy ktos moze orintuje sie gdzie mozna kupic zaslepke poduszki pasażera?Na Allegro strasznie słabo z tym:/

zdjcie0179l.jpg

POZDRAWIAM

Witam.Mialem podobny problem.Zaslepki wraz z poduszka nie dostaniesz jako osobnego elementu.Mozesz dostac tylko cala konsole.Koszt na alledrogo to ok.3500-4500 pln.Mozesz dostac sama atrape zaslepki za 100 pln.Ale one wystepuja ,chyba tylko w kolorze czarnym.Zamontowalem taka do czasu znalezienia wlaciwej.W koncu udalo mi sie dostac zaslepke wraz z poduszka za 700pln.Zalatwil mi ja czlowiek , ktory specjalizuje sie w sprowadzaniu uzywanych czesci tylko do nissana.Zycze cierpliwosci i szczescia w poszukiwaniach.Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Gość zielony94

Dzieki za Odpowiedz, może ktos cos wie na ten temat zaslepki pasażera moze jakas regeneracja albo cos?

Odnawiam temat może ktoś wie skąd wziąć taką zaślepkę?

• 4 lata później...

Również mam wystrzelone poduszki, kierowcy i pasażera. Wystarczy wymienić tylko poduszki, czy jakieś czujniki też trzeba wymienić, żeby nie wybuchły te nowe po podpięciu aku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...