pawcio Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zacnie! Gratuluje nowego nabytku i spokoju z sonda życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian014 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Mam i ja Czy to jest wersja N-Connecta z pakietem Style? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk85 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Moja Kaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keicam666 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Moja 1.6 DIG-t w wersji Nconnecta × pakiet styl:) Edytowane 2 Lutego 2018 przez keicam666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbef Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 hehe keicam666 mam też takiego , aluśki na zimę też takie czarniutkie jak u ciebie tylko kolorek u mnie szary metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Tak na szybko, 2 zdjęcia zrobione telefonem w słabym świetle. I jeszcze kilka z zimowej wycieczki: Edytowane 11 Lutego 2018 przez cezzar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Polakierowalem kołpaki na kolor 7016 wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrPLGB Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Mój zwykły QQ + 2 przed modyfikacją, chcę założyć pełne orurowanie i podnieść zawieszenie o 10 cm - 12 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 No ładny - ale jeszcze chcesz go podnieść? QQ+2 i tak jest wyższy o parę cm od zwykłego QQ, ja w UK wjeżdżałem nim wszędzie i nigdy nie miałem problemów z wysokością zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 A ja mam orurowanie jakbys chcial - odezwij sie na PW zeby nie zasmiecac watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alert_Devil Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Witam jaka cena orurowania? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzidtsu Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) To i ja dorzucę fotki. Co prawda pierwsza wersja sprzed liftu więc szału nie ma Edytowane 17 Października 2018 przez Hadzidtsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Wczoraj odebrana Kaśka :-D Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Po roku uzytkowania postanowilem dodac swojego... Wersja silnikowa 2.0 141km w lpg Z niestandartowych rzeczy wstawiona stacja multi w miejsce fabrycznego radia Planuje zakupic zestaw felg na lato jakies 18'' Edytowane 16 Listopada 2018 przez Cookies85 Dodanie kolejnego zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 W dniu 14.11.2018 o 16:23, Guzior napisał: Wczoraj odebrana Kaśka :-D Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Witaj Guzior - nawet pasuje mu ten czerwony kolor, ładnie się prezentuje, patrząc na zdjęcia posesji, to wygląda mi to na " Górę piasku " - albo się mylę ? Szerokości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witaj Guzior - nawet pasuje mu ten czerwony kolor, ładnie się prezentuje, patrząc na zdjęcia posesji, to wygląda mi to na " Górę piasku " - albo się mylę ? Szerokości życzęBardzo blisko :-) Niedzieliska, dzięki za życzenia i wzajemnie :-) Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 25 Maja 2019 przez exciter Dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Ładny kolor. Skóra i brak podgrzewania d..y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 6 godzin temu, cezzar1 napisał: Ładny kolor. Skóra i brak podgrzewania d..y? Jest podgrzewana. Skąd wniosek, że nie jest? Nie ma chłodzenia d..y czyli foteli wentylowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) 12 godzin temu, exciter napisał: Jest podgrzewana. Skąd wniosek, że nie jest? Na panelu obok pokrętła wyboru napędu powinny być przełączniki od grzania foteli. Edytowane 24 Maja 2019 przez cezzar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) 9 godzin temu, cezzar1 napisał: Na panelu obok pokrętła wyboru napędu powinny być przełączniki od grzania foteli. Faktycznie nigdy nie zwróciłem uwagi na to, że instrukcje mówią o tym miejscu. Ja mam te przełączniki na bokach foteli. Ktoś ma pomysł, sugestię, co jest powodem takiego stanu rzeczy? Nieoryginalne fotele? Dorobione podgrzewanie? Poniżej zdjęcia (czerwonym okręgiem zaznaczyłem przełącznik). \ Edytowane 24 Maja 2019 przez exciter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 chyba dorabiane, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalGie Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Qashqai Tekna + Pakiet Premium Nówka odebrana w marcu 2019 Więcej fotek: https://photos.app.goo.gl/tjuZ2k9G2h3PnFfi7 Edytowane 17 Czerwca 2019 przez RafalGie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Tys piknie,mam taką acentę...z relingami,płetwą...bez pampersów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrads Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dzisiaj qq dostał przykrycie w postaci ceramiki. Fotele , wszystkie plastiki pokryte. :) mega zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi