pioter7509 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 MODEL: 2012 ACENTA SILNIK: 2.0 benzyna MODYFIKACJE: Upiększony gustownie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qashqai1.5dci Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich! a oto nasza kaszka 2007, 1.5dci. 115000km kolor: Urban White sensory parkowania, panorama dach, xenonowe swiatla, podgrzewane fotele, automatycznie przyciemniane lusterko, cruise control, bezkluczykowy system i takie tam Edytowane 1 Maja 2012 przez Qashqai1.5dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strrong Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 MODEL: 2009 QQ ACENTA SILNIK: 2.0 dCI MODYFIKACJE: b/d CAR-AUDIO: orginał AKCESORIA DODATKOWE: CB President PLANY: Narazie wymiana oleju, filtrów, łącznika stabilizatora a potem dodatki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam Wszystkich QQ Tekna 2.0 4WD New Grey KAD odebrany 25 czerwiec 2012 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mały update w kwestii wyglądu auta - rzadko spotykane połączenie felg 18" i braku relingów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bieszczadnik Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) moja biała tekna 1,6 benzyna odebrana w październiku 2012 autko jest genialne szkoda tylko ze producenta dalej robi siarę z złożeniem i spasowaniem maski ehhhh Edytowane 18 Listopada 2012 przez bieszczadnik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackpearl Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 MODEL: 2007 Qashqai TEKNA 4x4 (wersja skandynawska)SILNIK: 2.0 / 141hkAKCESORIA DODATKOWE: Dodatkowa listwa dołu przedniego zderzaka, Chromowane orurowanie boczne, Listwy ochronne na bokach, Elektryczne składane lusterka, Czujnik deszczu, Czujniki parkowania, Automatyczne przyciemniane wsteczne lusterko, Xenon, Panoramiczny dach, "Inteligentne" otwieranie drzwi w klamkach, Podgrzewane fotele, Skórzana tapicerka, Gniazdo z przetwornicą na 220V, Napęd 4x4, Felgi zimowe na kolcach 16' , Felgi letnie 17'CAR-AUDIO: Standardowe radio ze zmieniarką na 6CD.PLANY: Oryginalne chromowane relingi, Przyciemniane szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qq_user Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) 2011 Qashqai TEKNA 4x4 Po świętach wielkanocnych trzeba było trochę kalorii spalić, Qashqai do tego również się przydał. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez qq_user Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi_tek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć, załączam kilka plenerowych zdjęć mojej Kukułki podczas ostatnich dni na zimówkach 16" (opony BFGoodrich Winter Slalom 215/65 + stalowe felgi i nieoryginalne kołpaki). Od wczoraj już założone letnie 18" w rozmiarze 215/55 Model: Qashqai Tekna 4x4 Silnik: 1.6 dCi Akcesoria dodatkowe: siatki w bagażniku Modyfikacje: brak, myślę o ogrzewaniu postojowym Aktualizacja: dodaję jeszcze zdjęcia QQłki na letnich oponach Continental ContiPremiumContact 2 215/55 z wspomnianymi felgami 18" Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez pi_tek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tymi Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Pozdrawiam qq maniaków i mocnych wrażeń. Na zdjeciu QQ na letnich oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Moja mikro Qq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miken127 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 A to mój QQ Tekna 1,6 benzyna z 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORIS7 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam, M: 2013 QQ 360K: Biały S: 2.0 benzyna 140 KMA: Nissan ConnectDODATKOWO: alarm Cobra i dywaniki gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja też się pochwalę, nowy Qashqai+2 1.6 dCi, 4x4 w wersji Acenta, odebrany w zeszłym tygodniu, kolor Kawa Latte :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cześć , autko mojej żony , ja mam zdecydowanie coś agresywniejszego , ale też z kraju kwitnącej wiśni . Kupione niedawno , podoba jej się że siedzi wyżej i sylwetka , tak jak w reklamie "miejska terenówka" 3 letnie b/wypadkowe ! od pani (55-60 lat) ze "wsi" co do miasteczka/marketu miała 3 mile 25k km przebiegu , na oryginalnych oponach z salonu( zachowały się jeszcze markery z farby ) , w środku śmierdzi fabryką i plastikami , z tyłu jeszcze nikt nie siedział w/g jej zapewnień , a sprzedała , bo ...skończyła się gwarancja Przeglądy robione w salonie gdzie kupiła , wszystkie wpisy i stemple potwierdzają wygląd auta i przebieg. Zapas i akcesoria w stanie dziewiczym ! A oto jak z Qq chciano zrobić Jeepa , osobiście ta "kangurka" z przodu mi się nie podoba i chciałem odkręcić , ale żonie pasuje , a to jej wozidło więc zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) To je moje Edytowane 1 Marca 2014 przez JACKO29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) to chyba pierwszy nowy QQ na forum :) czekamy na opinie o silniku 1.2 DIG-T P.S. na fabrycznych felgach 17" prezentuje się jeszcze lepiej Edytowane 1 Marca 2014 przez BartoszN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasco2 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 a oto i moj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 czyżby więcej nowych QQ nie było na forum ? a to mojej siostry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 a oto i mój, biała perła, wersja acenta plus kilka moich dodatków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesbrothers Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To i ja się pochwalę QQ 1.2 DIG-T Tekna z podgrzewaną przednią szybą...plus to co wynegocjowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Zakup marzec, planuje zmianę koloru felg na czarne -plastdip i przyciemnić szyby. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez suszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Moja druga Kasia 1.2 Tekna w kolorze czarnym. Córa postawiła warunek - ona musi być na forum razem z QQ:-) Fotka udramatyzowana ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emeren Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 A to moja Śnieżynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A to mój synek pomaga myć autko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi