Makrys Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A oto moje cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Oto nasze QQłki - moja i sąsiada. Z tyłu obcy element. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emeren Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No to może ja tak trochę inaczej 1. 2. 3. 4. 5. Cdn ... 6. 7. 8. 9. 10. Cdn ... 11. Fotorelacja wstawiona automatycznie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matitt Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Qashqai 2013 1,6 b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam, M: QQ DIG-T 1.2 TEKNAK: Night ShadeS: 1.2 benzyna turbo- HRA2.A: Nissan Connect 2DODATKOWO: Dywaniki gumowe ,mata w bagażniku, system "defa" ogrzewanie postojowe. Autko sprawuje sie swietnie Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pozwolę się pochwalić swoim: MODEL: 2007 QQ 4WD TEKNASILNIK: 2.0 dCi 150KM POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW QQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 zaraz po burzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Wykonane wczoraj przy Fjordzie. Przy okazji, nie cały tydzień użytkowania auta i 250 km przejechane. Jeździ się zacnie. Edytowane 2 Listopada 2014 przez mefju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 I mamy zime w FIN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 pewnie tak JESIENNIE ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Mój brązowy śmigacz 1.2 DIG-T N-Tec. Tutaj na zimówkach i 16-calowych felach, ale w garażu czekają letnie 18. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez colins 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) No to Święta Przyjechałem z Danii 20.12. Fajnie wyglądają dwa Qashqai-e pod domem. J10 mamusi Edytowane 24 Grudnia 2014 przez mefju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Gdzie mi tam do Waszych artystycznych zdjęć. Mój taki prosty qashqajek wygląda tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Na pewnym portalu aukcyjnym w zakładce tuning optyczny cała masa na przód i tył cena 320zł Dzieki Nowy zakup juz pod daszkiem Edytowane 17 Stycznia 2015 przez BarracuDa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A to moja fura, Qashqai Tekna 1.6 117KM, 2010/11 + panorama oraz czujniki parkowania przód oraz tył. Dzisiaj, po ponad miesiącu od zakupu, udało mi się wreszcie znaleźć chwilę żeby ją porządnie wypucować. W ruch poszły kosmetyki z Meguiar's Auto przyciąga oko, w czasie mycia dwie przechodzące obok posesji osoby pytały jak się jeździ i ile pali QQ stoi obecnie na zimowych alufelgach 17". Na wiosnę zrobię sesyjkę na oryginalnych 18" Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj zaparkowałem obok malucha.... Już można właściwe zapytać: czy koś je jeszcze pamięta? Bo.... już ich właściwie nie widać na drogach. Światła qahqaia praktycznie na wysokości twarzy kierowcy. Zdjęcie tak tego nie ukazuje - ale jaka różnica w rozmiarze ;-) A kiedyś takim maluchem 4 osobowe rodziny dały radę dojechać do Bułgarii czy Jugosławii. Zresztą i ja będąc jakieś 8 lat temu w Chorwacji w drodze powrotnej z riwiery Makarskiej, za Splitem minąłem się z na przeciwka z maluchem na... poznańskich rejestracjach. W środku dwie osoby. Środek lata. Nie wiem jak im się to udało, mam nadziej, że nie ogłuchli Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Karminadel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Korzystając z wczorajszej wiosny wyczyściłem wreszcze "po swojemu" moje autko, poszedł również wosk Niestety nie zdążyłem zrobić fotki za dnia, a dzisiejsza smutna pogoda mnie wkur...zdenerwowała, więc efekt taki sobie. Edytowane 15 Lutego 2015 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Korzystajac z chwili sloneczej pogody zrobilem szybka sesje. Auto pomimo umycia dzien wczesniej wyszlo nieco upaprane. Jako, ze byle ze starsza pociecha to zalapala sie na zdjecie. Ostatnia fotografia to efekt eksploatacji wozka na firmowej macie ochronnej. Auto to QQ Tekna 1.6 dCi, przebieg 400 km, zimowe kola 17" na oponach Pirelli Carving Edge 215/60 R17. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) a ja wczoraj mijalem nowego QQ na TAXI , musze przeznac ze mnie zaskoczyl a tu jeszcze kilka zastosowań QQłki:) Edytowane 8 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Dzisiejsze spa Edytowane 12 Marca 2015 przez mefju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Moje autko: Tekna na 18" felgach na lato (na zime mam 17") widoczny "pampers" z przodu i listwy ochronne z boku Edytowane 13 Marca 2015 przez gregson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasmax Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 And the winner is.. Nissan qashqai+2 model 2011r kolor magnetyczna czerwien alufelgi 17" nissan Pakiet chrom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) A tu takie tam.....(tak,wiem że technicznie to nie zdjęcie QQ - na chyba że od wewnątrz - ale bardzo mi się podobało więc pomyślałem że się podzielę ) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez gambiting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość comar Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 to i ja się pochwale choć to auto żony, jeszcze w zimowej scenerii, jak czas się znajdzie to będzie sesja letnia bo autko na innych felgach jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi