klimekpl Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) takie na szybko:) Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 cos z dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Zdjecie z majowki, juz na letnich kolach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 To i ja się pochwale moim jeszcze nie odebranym autem. 1,2 N-Tec. Auto odbiore najprawdopodobniej za 2 dni ale już mogłem sobie je obejrzeć na parkingu u dilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Mój samochodzik dojechał miesiąc później niż w umowie ale JEST Oklejony znakiem firmowym moim przez szanownego małżonka śmiga już po stolYCY Tylko spalanie mnie martwi w tym EURO 6 ... Na razie w automacie nie schodzi mniej niż 9 litrów... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Diana 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illmatic Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nissan Qashqai Tekna 1,6 DIG-T 163 KM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) A co myślicie o takim zegarku mojej żony na tle kierownicy Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Pieer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pierr ty jesteś bardzo odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 a to moja Kaśka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jesien..Kola zimowe 16" Taka jakas fotka bez zbytniego zaangażowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JadeNaBabie Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Mam i ja. Edytowane 28 Listopada 2015 przez JadeNaBabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomekGT Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Mały update w kwestii wyglądu auta - rzadko spotykane połączenie felg 18" i braku relingów Kolego przepiękne te felgi jak Ci się jeździ na 18" gdzie kupowałeś? może ktoś widział gdzieś podobne? to w ogóle oryginalne nissanowskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) A to mój, na zimowych 16-tkach: Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tazor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zaraz Ci napiszą coś o balonach. Ale nie martw się, ja też jeżdżę na zimowych balonówach 16" i całkiem mi z tym dobrze. Bo chłopaki, którzy nie mają kompleksów, nie muszą lansować się dużymi...felgami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale nie martw się, ja też jeżdżę na zimowych balonówach 16" i całkiem mi z tym dobrze. Ja również nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LuCiVeR Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 joł fajny ja dopiero swojego w środę odbieram pochwale się naturalnie pozdrawiam!! i cieszę się, że dołączyłem do fajnej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monsinior Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 A mój QQ najlepiej czuje się w takim terenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Warszawa i mini Offroad z Dachboxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweleczekz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Dodaję do galerii zdjęcia mojego srebrnego QQ MODEL: 2010 QQ FL 4x2 TEKNA KOLOR: SREBRNY SILNIK: 2.0 benzyna 140KM Euro 5 CAR-AUDIO: Bose AKCESORIA DODATKOWE: chlapacze (przód i tył), mata bagażnika, oryginalne poprzeczki dachowe na relingi, oryginalne chromowane listwy boczne, chromowana listwa na brzeg pokrywy bagażnika, oryginalna chromowana nakładka ochronna klamki pokrywy bagażnika, chromowane listwy podokienne, oryginalne chromowane ramki halogenów, aluminiowe 17" felgi + opony NOKIAN WR G2 SUV 215/65R17 Dzięki za galerię Twojego QQ właśnie chciałem zobaczyć jak wyglądają boczne listwy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beef Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzień dobry, oto moja wczoraj odebrana ślicznotka Na liczniku całe 3 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzień dobry, oto moja wczoraj odebrana ślicznotka Na liczniku całe 3 km No prawie jak mój Tak na zdjęciu mi się wydaje, że spasowanie przedniej maski masz kiepskie przy zawiasie. Sprawdzaleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Pierwsza fotka tutaj(na szybko z telefonu) Edytowane 19 Lutego 2016 przez kiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Człowieku! Reklamuj to wozidło! Kierownicę dali Ci po złej stronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Eee tam ! A gdzie długonogie w mini ,... kolanek też nie widać i "biżuterii" też nie widzę ...? Ale choć Was niech Qq cieszą jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi