Konrad123 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Nissan Qashqai +2 2.0dci 150KM 4x4 2009r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Zacny furacz. Szkoda że nie robią już +2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Stwierdzili zbyt mały popyt na +2 i zaprzestali produkcji. Ładna furka Konradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 +2 są praktyczne, ale moim zdaniem nieco lepsze proporcje ma jednak standardowa wersja. To nie zmienia faktu, że Puławy zyskały na atrakcyjności, bo nowy egzemplarz QQ się tam pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forever Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Moje cacko na zimówkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebyl Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) +2 są praktyczne, ale moim zdaniem nieco lepsze proporcje ma jednak standardowa wersja. To nie zmienia faktu, że Puławy zyskały na atrakcyjności, bo nowy egzemplarz QQ się tam pojawił. Zwróciłem uwagę na QQ jak kolega kupił +2 i mi się bardzo spodobał, na zwykłego nie zwracałem uwagi powiem , że mnie nie zachwycał, ale +2 mnie urzekł. No ale o gustach się nie dyskutuje Edytowane 12 Listopada 2016 przez siebyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Przed zmiana I po zmianie A tak na poważnie to zwróciłem uwagę, że nie ma szpilek tylko są śruby. W Micrze są szpilki. Wiecie może od czego to zależy? Ktoś to jakoś oblicza czy loteria? Tucson też ma Edytowane 12 Listopada 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 pawcioTy masz białą perłę czy zwykł biały? ja mam perłę i inaczej wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Biała perła tylko brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 woskowałeś czymś ? moja tak nie świeci. Jest jakby pożółkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Zawsze jak myje to woskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Proponuję myjąc&woskować są dwie wersje Dla krezusa i kowalskiego ta dla kowalskiego świetnie sobie radzi i ładnie woskuję mam na testy http://showcarshine.pl/szampony/268-meguiars-ultimate-wash-wax-szampon-z-woskiem-14-l-.html http://www.autoland.pl/produkty/szampon-z-woskiem-koncentrat-tnKLh8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek264 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) czas zeby zaprezentowac mojego Nissana, 2009r., 2.0 dci, tu juz na zimowych kołach 215/65/16 Fulda , lato 215/55/18 Continental dołozylem nakladke na zderzak przód, progi, nakladki na progi, listwa chromowana na rant tylniego zderzaka, nakladki na halogeny przód. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez edek264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 zacny gratuluję dobrze dobranych dodatków , nie zrobiłeś choinki z auta , a jednak wyróżnia się na bogato jak to mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek264 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 no takie wlasnie mialem zalozenie zeby nie przesadzic. na letnich felgach prezentuje sie tez fajnie, ale najwieksza robote moim zdaniem zrobily progi, nakladki na klamki ktore juz byly, nakladka na przedni zderzak, szyby przyciemnialem po zakupie. owszem bylo troche z tym wszystkim zachodu ale liczy sie efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Może kiedyś Cię wypatrzę w Tarnowie,bo czasami bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek264 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 ok jak cos to trąb hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Progi lub rury robią robotę !!! bez tego Qashqai wygląda cokolwiek goło Ale to moje zdanie i inni właściciele mogą się nie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek264 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 dokladnie, progi lub rury musza byc .....wtedy nabiera charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ta Kijanka z uśmiechu jak Antek Macierewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ale to stara KIjana nowa lepij się prezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Taaa, ta nowa Sportage ma paszczę rozdziawioną jak te panie o śniadej karnacji okupujące wylotowe drogi z mojej metropolii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tak zachowuje się sonax na aucie po deszczu, którego ostatnio u nas na Mazowszu nie brakowało. Dodatkowo Ok 1000 km z Xem na szybie za mną. Wczoraj pokonałem trasę WS-Wwa i ani razu nie użyłem wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi