saien Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jaki dokładnie jest to wosk?? Sam woskowałeś czy w myjni?? Aha no i cena mnie tego wosku interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) To nie wosk tylko SONAX PROFILINE POLYMER NetSHIELD Dałem za niego 89,90 http://showcarshine.pl/home/2008-sonax-profiline-polymer-netshield-210ml-powloka-polimerowa.html Sam naniosłem po umyciu w myjni. Razem z naniesieniem niewidzialnej wycieraczki Xraina na wszystkie szyby i panoramę zajęło mi Ok 40 min. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Perlage czy gazozo :) ? Perlage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 ciekawe po ilu myciach zejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Wg producenta ma trzymać się pół roku. Zależy też co ile myje się auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 macie takie coś do białej perły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WilaAto Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) QQ na Mazurach Edytowane 30 Grudnia 2016 przez WilaAto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ale fajne... paznokietki. Można powiedzieć - po paznokciu do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Że też mnie takie ekscesy omijają... Colins to ma nochala...nie tylko do gorzałki Nie ma co...WilaAto ładne widoki...i powiedzmy,że z tego zdjęcia wnoszę,że mamy coś wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WilaAto Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Że też mnie takie ekscesy omijają... Colins to ma nochala...nie tylko do gorzałki Nie ma co...WilaAto ładne widoki...i powiedzmy,że z tego zdjęcia wnoszę,że mamy coś wspólnego Rozumiem, że QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Paskudy jedne!,...zegarek! Też noszę na prawej garści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pammat Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) A oto mój qashi Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Pammat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 A tak na poważnie to zwróciłem uwagę, że nie ma szpilek tylko są śruby. W Micrze są szpilki. Wiecie może od czego to zależy? Jest dokładnie na odwrót, micra ma śruby, my mamy szpilki. Zapewne pomyliłeś śruby z nakrętkami. Szpilki trwale zamontowane w piaście znacznie ułatwiają zakładanie koła. Śruby są tańszym rozwiązaniem i dlatego stosuje je większość producentów w bardziej "budżetowych" autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jesteś pewien? Bo tego ze ja mam śruby jestem pewien na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Przed zmiana I po zmianie A tak na poważnie to zwróciłem uwagę, że nie ma szpilek tylko są śruby. W Micrze są szpilki. Wiecie może od czego to zależy? Ktoś to jakoś oblicza czy loteria? Tucson też ma Zasugerowałem się tymi zdjęciami które wstawiłeś, a na nich w obu są szpilki. W Micrze K12 mam śruby a w Tucsonie szpilki. Z tego postu wynikało, że pokręciłeś chyba źle zrozumiałem.Zdjęcie powyżej Tucsona, wziąłem za QQ . Teraz widzę, że tam są bębny, więc zapewne K13. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 No tośmy się "doprecyzowali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtvkris1 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A to moja Kaśka,,od stycznia gości u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Gdyby nie te listwy,to na śniegu nie byłoby jej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 A to moja Kaśka,,... ZACNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGdynia Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam.Nowo zakupiony wczoraj QQ.W najbliższym czasie postaram się dodać lepsze fotki. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez MarcinGdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam.Nowo zakupiony QQ. Ładny ....i ma wszystko z ozdobników co potrzeba , progi ,listwy na drzwiach ,nakładki halogenów ,relingi .... Bezawaryjnej eksploatacji Ci życzę ...inni koledzy z forum pewnie też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 No tych chromów to na bogato .....golas tym nie powoził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi