pawelcypr Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Przedstawiam mojego - oraz mojej szanownej małżonki oczywiście - QQ . Dzisiaj mija dokładnie 3 tygodnie odkąd jest z nami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fajowa ta "Qashqhaika" na tym drugim zdjęciu tylko nie wyraźne zdjęcie Gratki ! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcypr Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fajowa ta "Qashqhaika" na tym drugim zdjęciu tylko nie wyraźne zdjęcie Gratki ! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka No pewnie ,że fajowa także dzięki . A co do wyrazistości zdjęcia, to myślę, że nissanka widać wystarczająco wyraźnie , a "Qashqaikę" pozostawie wyraźnie tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Aaaaa to o auto chodziło Nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 "PSL...." to tak na ludowo , a do OSP należysz ? żart , pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcypr Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 "PSL...." to tak na ludowo , a do OSP należysz ? żart , pozdrowienia . Zrzucę to tym razem na żonkę, bo ona jest Wielkopolanka , ale w sumie lepsze to PSL chyba niż gdyby miała być rejestracja z moich stron czyli SB ( patrząc tak a'la politycznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 O tak, zdecydowanie. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) No pewnie ,że fajowa także dzięki . "Qashqaikę" pozostawie wyraźnie tylko dla siebie jaki zazdrośnik Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez m@rcin sz-n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z_bm Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 QQ+2 koniec 2009 roku, acenta 1.6 Przebieg 84 000 km, jestem pierwszym właścicielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekn78 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nowy Tekna full opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Taki jak mój! Po śmalcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A kapsle na śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) A ja chciałem zapytać , te oponki na ostatnich zdjęciach to płaskie takie jakby już dobry sezon miały za sobą , ten bieżnik płytki bardzo ? Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Na brudnych oponach nie widać bieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekn78 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dzieki bardzo za silowniki działają wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Teraz widać allagancko i nawet w 750p HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpisz Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) A to moja kaśka, stara i wymaga jeszcze dużo wkładu, ale przynajmniej dobrze już się prezentuje, jak założę nowe tablice to wstawię więcej zdjęć. Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez pawelpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelm Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Nowy Tekna full opcja Piękne wszystko, zwłaszcza felgi, tylko gratulować Umyję swojego qq+2 to też sobie cyknę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrmarys33 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Witam Accent 1.6 Edytowane 1 Maja 2017 przez Mrmarys33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 QQ w Jakuszycach w wiosennej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Hej użytkownicy / właściciele tych pięknych "kukułek" - może tak w naszym konkursie wystartujecie? Do zgarnięcia miejscówka w Kalendarzu NKP na 2018 rok oraz zaszczytne miejsce w "Galerii Sław" http://portal.nissanklub.pl/2017-2/ Hmmmmm? Chętnych zapraszamy do nadsyłania zdjęć saydack@nissanklub.pl (w tytule proszę podać: Konkurs maj 2017 i nick) szczegóły tutaj : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/107239-nissan-maja-2017-konkurs-fotograficzny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Polakierowalem zacisk i wewnętrzną cześć tarczy hamulcowej ...i tak x4 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGdynia Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam.Nowo zakupiony wczoraj QQ.W najbliższym czasie postaram się dodać lepsze fotki. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Po dzisiejszym detailingu... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Świci się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGdynia Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Świci się! Niestety z czarnym jest dużo zabawy ale warto było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi