Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] Lusterko wsteczne (zew)

Gość cubekp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Padlo mi podgrzewanie w lewym lusterku. Doszedlem do tego ze przyczyna tkwi w samym lusterku moze to przepalona sciezka na lustrze a moze poprostu sie kabelek odczepil..sprawa w tym. ze to dosc delikatna czesc nie chcial bym czegos polamac a musze to lusterko rozebrac ,probowal ktos rozbierac to juz .Jak wyczepisz lustro nie lamiac zadnych zaczepow?

Witam. Padlo mi podgrzewanie w lewym lusterku. Doszedlem do tego ze przyczyna tkwi w samym lusterku moze to przepalona sciezka na lustrze a moze poprostu sie kabelek odczepil..sprawa w tym. ze to dosc delikatna czesc nie chcial bym czegos polamac a musze to lusterko rozebrac ,probowal ktos rozbierac to juz .Jak wyczepisz lustro nie lamiac zadnych zaczepow?

Wkład lusterka wyjmujesz palcami, przyciskasz szkło lusterka z jednej strony do skrajnego położenia,

następnie z drugiej strony palcami ciągniesz aż poczujesz ze wkład wyskakuje z zaczepów

• 2 miesiące temu...

Witam. Padlo mi podgrzewanie w lewym lusterku.

Pomór jakiś czy co ??? :mellow:

Ja nie wiem, co prawda, czy mi padło czy kupiłem auto z padniętym, ale efekt jest taki że nie działa :(

ale na szczęście wiem już jak wyjąć wkład, może faktycznie jakaś wtyczka się obluzowała, albo kabelek przetarł.

Jednak za nim bym wyciągał wkład, to chciałem się podpytać, który z bezpieczników odpowiada za lusterka, bo z legendy naklejonej na przykrywkę bezpieczników nijak nie mogłem się tego doszukać :-/

Podgrzewanie lusterek masz podpięte z ogrzewaniem tylnej szyby, który bezpiecznik tego nie wiem - nie miałem tego problemu jeszcze,

nie jest ich jednak dużo to posprawdzaj przy okazji wszystkie i zobaczysz czy któryś nie jest przepalony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...