Gość cubekp Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam. Padlo mi podgrzewanie w lewym lusterku. Doszedlem do tego ze przyczyna tkwi w samym lusterku moze to przepalona sciezka na lustrze a moze poprostu sie kabelek odczepil..sprawa w tym. ze to dosc delikatna czesc nie chcial bym czegos polamac a musze to lusterko rozebrac ,probowal ktos rozbierac to juz .Jak wyczepisz lustro nie lamiac zadnych zaczepow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Kiedyś wyciągałem w innym nissanie i zeczepy nie pękły ale za to popękało szkło bo zaczepy bardzo mocno trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam. Padlo mi podgrzewanie w lewym lusterku. Doszedlem do tego ze przyczyna tkwi w samym lusterku moze to przepalona sciezka na lustrze a moze poprostu sie kabelek odczepil..sprawa w tym. ze to dosc delikatna czesc nie chcial bym czegos polamac a musze to lusterko rozebrac ,probowal ktos rozbierac to juz .Jak wyczepisz lustro nie lamiac zadnych zaczepow? Wkład lusterka wyjmujesz palcami, przyciskasz szkło lusterka z jednej strony do skrajnego położenia, następnie z drugiej strony palcami ciągniesz aż poczujesz ze wkład wyskakuje z zaczepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luto_PL Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam. Padlo mi podgrzewanie w lewym lusterku. Pomór jakiś czy co ??? Ja nie wiem, co prawda, czy mi padło czy kupiłem auto z padniętym, ale efekt jest taki że nie działa ale na szczęście wiem już jak wyjąć wkład, może faktycznie jakaś wtyczka się obluzowała, albo kabelek przetarł. Jednak za nim bym wyciągał wkład, to chciałem się podpytać, który z bezpieczników odpowiada za lusterka, bo z legendy naklejonej na przykrywkę bezpieczników nijak nie mogłem się tego doszukać :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Podgrzewanie lusterek masz podpięte z ogrzewaniem tylnej szyby, który bezpiecznik tego nie wiem - nie miałem tego problemu jeszcze, nie jest ich jednak dużo to posprawdzaj przy okazji wszystkie i zobaczysz czy któryś nie jest przepalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.