Gość miszello Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Czy pokrętło od ustawiania świateł powinno być podświetlone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie jest podświetlone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekwlkp Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A mnie się wydaje, że powinno być. W K10 jest podświetlona tylko cyfra na której są aktualnie światła ustawione, w przypadku na zdjęciu powinna to być "2". Nie wydaje mi się żeby w nowszym modelu producent, że tak się wyrażę cofnął się krok w tył. Ale to tylko takie moje przypuszczenia. Może niech się wypowie jeszcze jakiś użytkownik k11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 W moim golasie z 1999 się nie świeci, ale jak chcesz mieć zieloną cyferkę podswietloną to proponuje szeroki wybór części angielskich z większego brata Primery P 11 (na pewno tej po lifcie). Cena ok. 20 zł pasuje bez problemu. Czas podłączenia ok. 10 sek. Narzędzia potrzebne: mały srubokręcik. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gawor91 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Kolego moim zdaniem rozbierz to. powinienes miec tyle diod co pozycji. chcialem zmienic oswietlenie tego ale zobaczylem ile tam diod jest to zrezygnowalem:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszello Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 wystarczy po prostu podważyć ten pstryczek elektryczek żeby dostać się do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.