Gość agaikarol Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 witam czy ktoś wie czy można i w jaki sposób zamontować obrotomierz do diesela.Jeśli tak to gdzie szukać wszystkich potrzebnych części. Pozdrawiam Karol PS. Czy wogóle były puszczone Sunny z obrotomierzami w wersji diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 oczywiscie ze byly ja taka wersje mam 2.0D SLX jak sie nie myle to w wersji SLX byl w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boris.blank Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Istotne jest to, że z pompy wtryskowej musi wychodzić sygnał. Sprawdź czy z pompy oprócz odcięcia zaworu wychodzą dwa kable - tak bliżej koła napędowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 raveland fajna kierownica, ile kosztuje taka przyjemnosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 z przesylka z allegro 348 musze Ci powiedziez ze jesttes jedna z niewielu osob ktorym sie podoba ta kierownica jak pokazalem ja u siebie fumflom(jeszcze nie zamontowana) to zjechali mnie ze kupilem najbrzydsza jaka tylko mogla byc przypuszczam ze wzziela ich faza na malowanie kokpitu bo u mnie podpatrzyli i by sobie kupili ze srebrnymi wstawkami ale ja sie ciesze ze takiej nie kupilem bo by to ciulowo wygladalo a mialem taka oochote naszczescie xafander mnie od tego odwiodl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 z przesylka z allegro 348musze Ci powiedziez ze jesttes jedna z niewielu osob ktorym sie podoba ta kierownica jak pokazalem ja u siebie fumflom(jeszcze nie zamontowana) to zjechali mnie ze kupilem najbrzydsza jaka tylko mogla byc przypuszczam ze wzziela ich faza na malowanie kokpitu bo u mnie podpatrzyli i by sobie kupili ze srebrnymi wstawkami ale ja sie ciesze ze takiej nie kupilem bo by to ciulowo wygladalo a mialem taka oochote naszczescie xafander mnie od tego odwiodl NO MNIE SIE TEZ PODOBA KUMPLE TO TAK CI SPECJALNIE DOGRYZALI PEWNIE NO ALE MNIE ZA TO SIE NIE PODOBA TEN TERMOMETR CZY COS PO LEWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 NO MNIE SIE TEZ PODOBA KUMPLE TO TAK CI SPECJALNIE DOGRYZALI PEWNIE NO ALE MNIE ZA TO SIE NIE PODOBA TEN TERMOMETR CZY COS PO LEWEJ No ten termometr moglbys przerzucic gdzies nad lusterko np. W tym miejscu nie wyglada ladnie zaslaniajac kontrolki i kawalek ladnego obrotomierza. PS: rafalski - NIE KRZYCZ DO NAS! Pisz malymi literkami bo na necie duze litery oznaczaja przesylanie korespondencji podniesionym "glosem". Poczytaj pierwsza lepsza nieetykiete na jakimkolwiek forum. TNX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 NO MNIE SIE TEZ PODOBA KUMPLE TO TAK CI SPECJALNIE DOGRYZALI PEWNIE NO ALE MNIE ZA TO SIE NIE PODOBA TEN TERMOMETR CZY COS PO LEWEJ No ten termometr moglbys przerzucic gdzies nad lusterko np. W tym miejscu nie wyglada ladnie zaslaniajac kontrolki i kawalek ladnego obrotomierza. PS: rafalski - NIE KRZYCZ DO NAS! Pisz malymi literkami bo na necie duze litery oznaczaja przesylanie korespondencji podniesionym "glosem". Poczytaj pierwsza lepsza nieetykiete na jakimkolwiek forum. TNX. SORKA POSTARAM SIE PAMIETAC P.S. TAK WOGOLE TO JA BARDZO ZADKO KRZYCE PRAWIE WCALE POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 SORKA POSTARAM SIE PAMIETAC P.S. TAK WOGOLE TO JA BARDZO ZADKO KRZYCE PRAWIE WCALE POZDRO A dalej to robisz Wyłącz Caps-Locka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 termometr zostal tam specjalnie zamontowany w celu zaslaniecia kontrolki od dlugich swiatel ktora jest denerwujaca i sie nie sciemnia z reszta deski a tak pozatym to w rzeczywistosci nei wyglada tak zle no i jest w swojej cenie jednym z lepszych 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi