darekjw77 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam Mam pytanie mianowicie czy w waszych Tino jest podświetlenie regulacji lusterek i świateł, u mnie się nic nie świeci , wkurza mnie to w nocy gdy chce wyregulować światła, może już ktoś bawił się przy tym i wie co i jak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamowy Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 w mojej nie ma podświetlania i ten typ chyba tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam Mam pytanie mianowicie czy w waszych Tino jest podświetlenie regulacji lusterek i świateł, u mnie się nic nie świeci , wkurza mnie to w nocy gdy chce wyregulować światła, może już ktoś bawił się przy tym i wie co i jak pozdrawiam Niestety nie ma podświetlania ani regulacji świateł ani regulacji lusterek.Wyjmowałem te przełączniki. Podpatrzyłem że w primerze jest podświetlenie i myślałem że przepaliła mi się żarówka.Postaram się pokombinować z tym, może wystarczy dołożyć jakąś małą diodę i będzie świecić, nie wiem czy napisy będą przepuszczały światło. Jak mi się uda to opiszę sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekjw77 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 no to by było super jak byś sobie z tym poradził i podzielił się z nami , co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 nie ma takiej mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.