Gość kmich76 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Wreszcie po 3 miesięcznych poszukiwaniach nabyłem drogą kupna K11 1.0 (manual) dla żony. Park maszynowy uzupełniony... Przeglądalem instrukcję obsługi i znalazłem ciekawoskę: - co to jest "filtr P.C.V. odpowietrzenia skrzyni korbowej"? Według nich zmienia się co 60 tysięcy. Moje pytania więc: co to jest, gdzie i ile kosztuje. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 W moim jest to kawałek materiału podobnego do filcu wcisniety w obudowe filtra powietrza. Ja go nie wymieniałem tylko umyłem dokładnie w benzynie ekstrakcyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Masz rację!! U mnie jest to samo. W obudowie filtra 3cm kawałek filcu, a od dołu wchodzi rurka z silnika. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 A ja wymienilem po 60 tys ....i dobrze, ze wymienilem bo starego filtra juz prawie nie bylo... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 A gdzie kupowałeś i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 przyłączam się do pytania. Z moich obserwacji wynika, że tylko ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.