Dominik14 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Tak mnie to zastanawia dlaczego w IC amortyzatory KYB sa od 270/szt a na allegro te same kosztuja 160/szt.Czy to nie jest przypadkiem jakis przekret,podroby itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Juz było kiedy pisane o tym Po prostu mniejsza marża. Jak masz sklep w domu to nie ponosisz kosztów za czynsz, wynagrodzenia dla pracowników, na flotę i spedycję. Dzięki temu możesz ten sam wyrób puścić taniej i tak zarabiając na nim lepiej niż duży moloch, bo cała kasa idzie dla ciebie, a nie jest dzielona W IC zawsze dostaję 3% upustu na dzień dobry.jak wspomnę że u konkurencji jest taniej, to i tam kupię. Warsztaty i stali klienci mają też tam stałe wysokie upusty. Z tego wynika że i marża musi być wysoka skoro są tacy hojni potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Marza jest wysoka w IC wiem bo biore na brata czesci a on ma wykokie znizki np wahacz gorny 555 kosztuje 189 chyba a ja mialem za 120, pompa wody GMB 145 a ja mam za 100.Dobra dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmx Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mi kiedyś w IC amory tył wycenili na 190 (GT) a przód 175, a wahacze 555 górne kupowałem po 105 przy cenie niby 180zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 oj mechanicy mają z 35% zniżek bo stale biorą części a wkońcu jeszcze im się opłaca sprzedawać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 na jedne rzeczy naja znizki na inne nie-lozyska zwrotnicy po znizkach tych samych byly tylko z 10 pln tansze Co powiecie na taki zestawik?? http://moto.allegro.pl/amortyzatory-przod-nissan-primera-p10-p11-kayaba-i1280292818.html czy musze jescze cos dokupowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.