Gość tonek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 nie uwierzę, dopóki nie zobaczę że to działa, czekam na filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 U mnie też działa, troche ciężko czasami się przełącza ale działa :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 u mnie także dziala bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U mnie też nie działa, ale mam to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 U mnie na razie działa. Z biegiem czasu coraz ciężej więc pewnie za niedługo go urwę jak w poprzednim Saniaczu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Drejk jest sposób żeby temu zapobiec trzeba wyjac schowek i przeczyscic "uklad" przelaczania (linka,zawiasy i prowadnice klapki). Jest ciezko sie do tego dobrac ale nie chcialo mi sie rozbierac konsoli srodkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 za konsolę środkową nie ma się co brać, ja rozebrałem, przeczyściłem nieco i nie wiem jak to japońce poskładali tymi swoimi małymi rączkami, bo ja wyłamałem ze dwa ograniczniki plastikowe (takie kołeczki) w mechanizmie. Jak rozbiorę jeszcze raz z jakiegoś powodu to już nie będzie co składać, trzeba będzie nową kasetę cała........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 przeczyscic "uklad" przelaczania (linka,zawiasy i prowadnice klapki). bo ja wyłamałem ze dwa ograniczniki plastikowe (takie kołeczki) w mechanizmie. Jak rozbiorę jeszcze raz z jakiegoś powodu to już nie będzie co składać, trzeba będzie nową kasetę cała........... To ja może nie będę po prostu używał tej funkcji i będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Stąd moja propozycja przez schowek :!: :diabel2: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar2001 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Trzeba troszeczke nad tym posiedzieć, ale warto. U mnie juz działa. Najpierw musisz zobaczyć czy zacięło się w konsoli centralnej czy za schowkiem. Jak za schowkiem to luzik (wyjęcie scjowka i lekkie szapnięcie, ale z głowa powinny pomoc). Jeżeli w konsoli to trzeba wszystko wykręcić i tam najprawdopodobniej uszczelka zablokowała suwak. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 U mnie działało ok. pół roku po zapodaniu nowych uszczelek. Dałem gąbkowe do uszczelniania okien. Niestety chyba i te sparciały... Niedawno po paru głębszych urwałem dźwigienkę... :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 u mnie działa i nie działa na zmianę mianowicie mam problem z żarówką od podświetlenia nawiewu wymieniałem chyba z 7 razy po złożeniu konsoli raz bywało że działała raz nie teraz działa ale żarówka sie przepaliła w zeszłym tygodniu pewnie jak wymienię mogę się spodziewać że nie zadziała> nie wiem tylko czemu przy wyjętej środkowej konsoli chodzi jak nówka :zly: :zly: Ale i tak wole podświetloną wentylację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 nawet nie wiedziałem, że tak łatwo jest się dostać do tej klapki...warto poświęcić godzinkę i to naprawić...u mnie dodatkowo przestał działać suwak w pozycji nawiewu na przednią szybę (dochodził tylko do nawiewu na nogi)...i o dziwo regulacja sama się naprawiła po odkręceniu panelu regulacji nawiewu od deski rozdzielczej (pewnie linka się zagięła...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Z tą klapką gorzej jest jak się ma klimę :/ Rozbierałem i doszedłem do pewnego momentu i stwierdziłem że narazie sie zatrzymam ale kiedyś to naprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tak nawiasem to ten przełącznik jest zbędny. ile razy go używaliście w ogóle. Ja po zrobieniu przełączyłem może ze 2 razy ale tylko w ramach sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mi tam on się bardzo przydaje i często go używam w dwóch sytuacjach: - Przede mną jedzie zostawiający chmurę dymu star, kopcący niemiłosiernie spalonym olejem tuningowany golf "gti" lub bmw "m" itp oczywiście dodatkowo z wyciętym katalizatorem - W duże mrozy, w początkowym okresie jazdy, w celu szybszego nagrzania wnętrza. W moim sunny też była dźwigienka w konsoli ułamana, naprawiłem przyklejając do tego co z niej zostało pręcik stalowy poxipolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja zeby przełączyc musiałem naprawde mocno ja przesunac. Próbowalem kilka razy.. Troche sie rozruszalo ale jednak jest pewien opor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misioor Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 U mnie tez to nie działa,ale nie mogę zgodzić się z kolegą z2maciek,ze przełączenie na wewnętrzny obieg przyspiesza nagrzewanie<tez tak kiedys myślałem>,testowałem to na innych autach i tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scoopek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ha ha ja nie urwalem ale nie dziala czasami uda sie ale za kazdym razem moze sie zlamac . cos namieszaly te japonce nie tak .choroba genetyczna .szukajcie precyzyjnej naprawy.good luck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość habaj Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ja także miałem od kupna już ten suwak urwany. Dziś zajrzałem i faktycznie było zacięte. Doszedłem w końcu do tej klapki co się zacina, ruszyłem ją, skleiłem suwak i narazie skręciłem. Skleiłem to Super Glue. Zobaczymy czy tak jak piszecie znowu się uszczelka przyklei i po jakim czasie. Zdziwiło mnie tylko, że taki plastyk chwycił już Super Glue, bo w sumie to opór jakiś jest. Narazie klej daje radę W sumie ja również zbytnio tego nie używam, ale jestem taki, że u mnie musi wszystko działać w auce, nawet przepalona żaróweczka popielniczki (chociaż nie palę). Dzięki temu forum już kilka konkretnych napraw dokonałem sam, hehe. Niedawno wymieniałem zwykłe żaróweczki W5W na niebieskie diodowe. Fajny efekcik i satysfakcja, że zrobiło się to samemu, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zobaczymy czy tak jak piszecie znowu się uszczelka przyklei i po jakim czasie. Panowie profilaktyka ...wystarczy raz na dwa tygodnie użyć tego przełącznika i nie będzie problemów ...tak jest w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość habaj Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 No i zacięło się ponownie .... a nie ruszałem tego może z 2, góra 3 dni no i po tych dniach klej puścił. Znowu urwałem. Jak ruszałem codzień to było OK. Teraz już ponownie nie będę tego rozbierał, nie ma to sensu, bo już nie mam zamiaru tego zmieniać ...... tak jak jest na obieg zewnętrzny - tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 w N13 chodzi idealnie, ja w moim N14 musialem ostro użyć siły zeby przesunąć na zamknięty obieg, wydaje mi sie ze to sie zacina z powodu rzadkiego użycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rockybor Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 U mnie takze lipa, ale jest w pozycji nawiewu z zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tamerlan80 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ja urwałem dźwigienkę w dwa dni po zakupie. i nie trzeba było nawet dużej siły Teraz pozostałe przesuwam z wielkim wyczuciem i ostrożnością Jak będzie ciepło (czyli chyba dopiero na wiosnę) to się z tym pobawię i naprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi