Gość hausmeister Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam jaki najlepiej załozyc gaz do mojej maximy? Powiedzcie mi czy warto zakladac gaz do maximy? Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam jaki najlepiej załozyc gaz do mojej maximy? Powiedzcie mi czy warto zakladac gaz do maximy? Z góry dziekuje Było to opisywane na Forum, ja jeżdzę na Mistralu Autronic'u, bez kłopotów. Musisz znależć dobry zakład, który ma doświadczenie w instalacjach do silników 6-cio cylindrowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hausmeister Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Było to opisywane na Forum, ja jeżdzę na Mistralu Autronic'u, bez kłopotów. Musisz znależć dobry zakład, który ma doświadczenie w instalacjach do silników 6-cio cylindrowych. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 W VQ30DE miałem założoną sekwencyjną instalacje BRC i powiem, że warto założyć. Te wdane 4300 zł zwróciło się już w 6 miesięcy. Warto, w skali roku można zaoszczędzić na wakacje za granicą. Jak gaz to tylko sekwencyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja też mam w swojej V^ i latam zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.