Gość maciej__ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Hej, przymierzam sie po malu do sprzedazy swojej Primery, ale przegladajac allegro/otomoto kompletnie nie wiem jaka cene zaproponowac. Dlatego zwracam sie do Was o pomoc i jakies przyblizenie sytuacji na rynk.Roztrzal cen jest b. duzy, w zasadzie od 19-30+ tys PLN. Jest to Primera P12 1.9 dci sedan z 2004 roku. Wersja chyba Acenta, bo z pelnego wyposazenia brakuje jedynie Navi i ESP. Przebieg na chwile obecna to ok 230.000km i jest w pelni udokumentowany. Auto odkupilem jakis czas temu od siebie z firmy, gdzie mialo jednego kierowce, wiec ostatni przeglad w ASO mialo rok temu na 210 tys. Same przeglady byly robione nawet czesciej bo co 15 tys zamiast zalecanych 30, mozna to pewnie bez problemu potwierdzic w ASO. Ksiazka tez jest do kompletu. Wizualnie auto wyglada w porzadku, na calej powierzchni ma oryginalny lakier itp. Jest troche odpryskow od kamieni, ale przy tym przebiegu nie ma cudow zeby bylo idealnie. Po zakupie wymienilem tez rozrzad, do auta dokladam kola zimowe i oryginalne felgi 16. Powodem sprzedazy jest fakt, ze to auto jest dla mnie za duze. Kupilem poniewaz byla okazja, a teraz bede szukal jakiegos compacta. No i teraz jest pytanie ile takie auto moze byc warte? Jest szansa sprzedac w PL z takim przebiegiem? Bede wdzieczny za wszystkie podpowiedzi! PS. To nie jest ogloszenie, wiec prosze nie przenosic. Jak sie zdecyduje na sprzedaz to wrzuce na gielde:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jak napisałeś rozrzut jest od 19 do 30 tys. 23-25 to jest kwota którą możesz spokojnie rządać Przebieg udokumentowany, jeden właściciel... to uważam za atut jeden minus to potocznie kiepska opinia o silniku 1.9 by Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam Chętnie przyłączę się do tematu bo też jestem w trakcie sprzedawania takiego samego samochodu tylko że z 2003roku. Próbuję sprzedać już od roku. Też mam problem z wyceną. Jak dotąd to nikt jeszcze się nie odezwał. Wiem że to jest duży kłopot sprzedać taki samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej__ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam Chętnie przyłączę się do tematu bo też jestem w trakcie sprzedawania takiego samego samochodu tylko że z 2003roku. Próbuję sprzedać już od roku. Też mam problem z wyceną. Jak dotąd to nikt jeszcze się nie odezwał. Wiem że to jest duży kłopot sprzedać taki samochód. Tak z ciekawosci, to za ile go wystawiales ze nikt sie nie odezwal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tylko 23500 bo znajoma za tyle sprzedała taki sam tylko że benzyna 1.8 i super wyposażony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej__ Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tylko 23500 bo znajoma za tyle sprzedała taki sam tylko że benzyna 1.8 i super wyposażony. Dzieki, ja mysle ze jak bym dostal jakies 22 tys to bym byl zadowolony! A jak nie to pewnie sie pojezdzi jeszcze ze 2 lata, bo szkoda sprzedawac za bezcen;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikkkolaj Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wykonać wycenę w systemie Info expert. Tylko do tego potrzebowałbym kilka danych z dowodu rej. i o wyposażeniu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.