Gość Pokajoke Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam kolegów nissanomaniaków ! Pytanko : Czy zapalniczka od almery z lat 90-tych (N15) będzie mi pasowała do Micry '99 ? Oczywiście mam na myśli gniazdo z podłączeniem a nie wciskany pipsztok którym podpala się ohydnie cuchnące śmierdopety ;_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Kolego, ja do swojej nyski wsadziłem bez problemów gniazdo zapalniczki od VW Jetty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pokajoke Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dziękuję za podpowiedź już kupuję na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Pokajoke, jak tam poszło z tą zapalniczką ??? Od czego założyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.