Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kto chętny na zakup oryg. akces.?

papierki2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem zainteresowany zakupem oryginalnych ramek na przednie halogeny. Koszt w Nissanie 451 zł. Na niemieckim ebay będę zamawiał dla siebie. Tam koszt kształtuje się 1) za pewny oryginał ok. 330 + koszt wysyłki (ok. 25 zł) lub 2) taki sam jak oryginał (nie wiem na razie czy to oryginał czy wierna kopia-w każdym razie wygląda identycznie) ok. 190 zł. + 80 zł. koszt wysyłki (DHL kurier).

Jeżeli chodzi o pkt.2 to sprzedający wyjaśnił, że nie jest to oryginał lecz przedmiot posiada taki sam wygląd jak oryginał.Zamówienie będę składał jeszcze chyba w tym tygodniu, myślę o piątku. Jeżeli będzie ktoś zainteresowany proszę się wpisać.

post-36610-068238500 1289914693_thumb.jpg

post-36610-092922900 1289914701_thumb.jpg

post-36610-032973600 1289914721_thumb.jpg

Jestem zinteresowany, ale nie wiem czy oryginalem czy tymi tanszymi. Ciekawe czy material z jakiego sa wykonane ramki sa z tego samego materialu (tej samej jakosci)? Moze jakis kontakt?

Jestem zinteresowany, ale nie wiem czy oryginalem czy tymi tanszymi. Ciekawe czy material z jakiego sa wykonane ramki sa z tego samego materialu (tej samej jakosci)? Moze jakis kontakt?

Ja zdecydowałem się na oryginał, więc temat dotyczy w tym momencie oryginału. Rozumiem że ramki mają być do wersji po FL? (do wersji sprzed FL ramki są po około 318 zł)

Dokładnie jestem tego samego zdania jeśli chodzi o materiał z jakiego są wykonane. Za oryginał jestem pewniejszy tym bardziej, że różnica w cenie wraz z przesyłką jest około 90 zł. Dla zainteresowanych: papierki2@poczta.onet.pl

Proszę admina o zamknięcie tematu, zamówienie złożone.

Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...