Gość piotrek741103 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 witam wszystkich na forum, w mojej almerce od pewnego czasu wyczuwam drgania pedału gazu ( mrowienie pod butem ), na krótkich trasach do wytrzymania ale na dłuzszych robi się to dosyc denerwujące, na nierównosciach bardziej wyczuwalne, może z was spotkał się z takim podobnym problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 witam wszystkich na forum, w mojej almerce od pewnego czasu wyczuwam drgania pedału gazu ( mrowienie pod butem ), na krótkich trasach do wytrzymania ale na dłuzszych robi się to dosyc denerwujące, na nierównosciach bardziej wyczuwalne, może z was spotkał się z takim podobnym problemem buło by wskazane jakbyś napisał jaki silnik pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek741103 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 buło by wskazane jakbyś napisał jaki silnik pozdro silnik benzynka 1,4 , przebieg 181 tyś, rok produkcjio 1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Sprawdz pod maska linke gazu.Jesli jeśli nie jest nigdzie przymocowana to przymocuj ja do czegoś plastikowa opaską np do rury od filtra powietrza.A jesli jest do czegos przymocowana to sprawdz czy nie za sztywno.Na pewno linka przenosi drgania silnika na pedał.A jesli sa drgania to moze czas na wymiane jakiejs poduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek741103 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Sprawdz pod maska linke gazu.Jesli jeśli nie jest nigdzie przymocowana to przymocuj ja do czegoś plastikowa opaską np do rury od filtra powietrza.A jesli jest do czegos przymocowana to sprawdz czy nie za sztywno.Na pewno linka przenosi drgania silnika na pedał.A jesli sa drgania to moze czas na wymiane jakiejs poduszki. dzięki za info tak zrobię i dam znać, chodzi o poduszki silnika, jaki może być koszt tak iej wymiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Cena poduszek jest różna ,Popatrz na allegro..wymienic mozna samemu jesli masz kanał...w sumie koszt niewielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.