Gość kobiqtno Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Usłyszałem dziwne odgłosy-jakby przelewająca się woda.Odgłosy te dobiegają spod siedzenia pasażera(dywaniki są oczywiście suche).Proszę o poradę,może ktoś się już z tym spotkał w swojej primerce,i jak tej wody się pozbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość philein Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jeżeli słyszysz przelewanie się wody przy przyspieszaniu i hamowaniu to sprawdź, czy nie stoi woda w progach. Miałem taki bajer. Progi były kiepsko wstawione. Diagnoza: oderwij plastikowe nakładki na progi i przez dziurki da się stwierdzic. (np. wkładając sznurek) Ja wierciłem po dwie dziurki od spodu, żeby wypływała i zalałem oba progi dużą ilością bolla do profili zamkniętych. Nawet ze dwie puszki w jeden próg. (oczywiście po wyschnięciu) Daj znac, czy to ta zabawa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarcoon Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Sprawdź też czy nie ma wody w drzwiach. Na dole pod boczkiem są otwory odpływowe wody. Powinny być drożne żeby woda spływała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kobiqtno Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Philelin miałeś racje!Woda, (dość sporo jej było)znajdowała się w prawym progu.Dzięki za poradę.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.