Gość jarett Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Taki artykulik o pasji 4x4. http://menstream.pl/wiadomosci-motoryzacja/off-road-kochaja-bezdroza-i-gardza-bulwarowcami,0,712281.html Ja jestem bulwarowcem tylko brakuje mi kilka cali w kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 a ja offroadowcem tylko nie taplam autka w błotku po lusterka bo za bardzo je kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 A ja jestem offroadowo-bulwarową fanciarą-gadżeciarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A ja mam dyliżans oszpejowany zderzakami, wyciągarkami,podniesiony , koła MT i inne typowo terenowe wyposażenie, a jeżdżę prawie wyłącznie po mieście. czyli wniosek ze nie mieszczę się w żadnej kategorii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 a ja offroadowcem tylko nie taplam autka w błotku po lusterka bo za bardzo je kocham no może po lusterka to i nie ale ponad progi to tak sama widziałam pozdro A ja mam dyliżans oszpejowany zderzakami, wyciągarkami,podniesiony , koła MT i inne typowo terenowe wyposażenie, a jeżdżę prawie wyłącznie po mieście. czyli wniosek ze nie mieszczę się w żadnej kategorii . Jak to? moim zdaniem jesteś pięknym przykładem gadżeciarza z zacięciem offroadowo-bulwarowym pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 a tak tak teraz muszę troszkę głębiej wjeżdżać bo zrobiłem sobie lifta :rolleyes:tak przy okazji przeglądu B)dlatego nie dałem rady dotrzeć na zlocik pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.