Gość Wojtas91 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam wszystkich. Ostatnio po odkreceniu kola zauwazylem ze jedna szpilka jest luzna (kreci sie i da sie ja wepchnac do srodka) Przez co nie da sie wkrecic nakretki, bo albo sie chowa, albo jak juz sie uda na gwint trafic to sie kreci razem z nakretka. Czy ktos z Was mial taki problem? Czy szpilka jest przymocowana na stale i sie ulamala? Czy moze po prostu wypadla z gniazda, wykrecila sie z gwintu jezeli wogole takie cos istnieje... Mam nadzieje ze zrozumiecie co staralem sie opisac, z gory dzieki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 szpilki sa wprasowywane w piastę od tyły możliwe ze wypadłą albo bez rozebrania się nie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Aha, czyli u mnie napewno wypadla. I co z tym teraz zrobic? Jakis maly spawik czy nowa piasta? Dzieki za szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 pytanie jaka jest przyczyna tego ze wypadłą rozbierz i oglądnij może się da wprasować z powrotem chociaż wątpię ale może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tez tak sadze ale sprobuje, dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 szpilka jest wpraowywana w piaste w wielowypust ( sa naciecia na szpilce i piascie ) musisz sciagnac tarcze hamulcowa i bedziesz widział co sie stało Jesli sa naciecia na obydwu elementach to mozna ja wprasowac ( najlepsza metoda to włozyć szpilke w otwór piasty z drugej stony załozyc nakterke wieksza niz gwint i dokrecac nakretka koła az szpilka sama sie wciagnie w piaste. Jesli nie ma zabków na piacie lub szpilce zostaje spaw , lub nowa szp[ilka lub piasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Tak zrobie, dzieki za zainteresowanie moze w weekend znajdzie sie troche czasu. Dam znac jak bedzie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.