Gość MESJASZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Bylem u gaziarza i polciił mi BRC Sequent 24 z mechanicznym lubryficatorem za 2500 zł gwarancja na 2 lata Mozecie mi doradzic czy to dobra opcja. Ewentualnie poprosze o rade co załozyc i kogo polecacie w krakowie lub okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 KRA to Tofu Ci poradzi pewnie kogoś, a lubryfikację to sobie podaruj, nic nie daje a tylk odrenuje kieszeń, BRC jak na komponentach BRC to dobry wybór, ale też są i inne też dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 namiar wbij sobie LPG beskidzka kraków chyba to jest 7 dem ....Piotr Ficek nie znam go nie daje prowizji jednego klienta mu na 100 % podesłałem i jest super zadowolony uczciwi ludzie i fachowcy z czystym sumieniem ich polecam ,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.