Gość pawel1978wawa Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam, zamierzam kupic kolejnego Nissana ale tym razem potrzebuje samochodu dostawczego. Jedynie co mi pozostaje to kupic Nissana Primastar, czyli praktycznie to samo co Renault Trafic i Opel Vivaro. Moje pytanie dotyczy silników montowanych w tym samochodzie tzn. czy był w nim montowany silnik Nissana czy tylko Renault?. Jaki silnik najlepiej wybrac do tego samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dla mnie wada, uważam że silniki Renault to złom w porównaniu z silnikami Nissana, szczególnie jeśli chodzi o benzynowe, ale w tym wypadku chodzi o Diesle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomulko Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 witam, jesli chodzi o silnik 2,0 dci 115 km to jest to silnik renault który powstał niby we współpracy z nissan, ale nissan nie wiele tam włozył swojego, mam przejechane 150 000 i wlasnie wymieniam wtryski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.