Gość maacieq Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Słuchajcie fakt że chłodnice klimy i silnika są troszeczkę zabite staram się je doprowadzić do ładu, ale wszystko pod maską strasznie się nagrzewa (widoczne w korku przy deszczu że krople jak spadają na maskę szybko parują a w autach obok ok. każdy mówi że pod maską jest dziwnie gorąco (elementy takie jak plastik na górze chłodnicy) a auto ma instalację lpg niestety. Temperatura wody po wymianie termostatu nigdy nie przekroczyła 50% skali. co to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kyniu1985 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam to samo,to normalny objaw w naszych primerkach.Zauwaz ze w naszych autach niema plastkowej oslony nad silnikiem i cale cieplo wychodzac trafia na maske. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 a auto ma instalację lpg niestety. niestety, nie ma to zadnego związku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bep Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ja mam to samo. Wydaje mi sie że wiąze się to z brakiem "szmaty" pod maską (niewiem czy w każdej, czy w większości czy może każda jest taka wybrakowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 gorąco to jest dopiero jak się wywali kata i założy "makarony" wracając z Chorwacji na granicy podczas postoju z klimy leciało gorace powietrze, można było się ugotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.