muchamati2 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam mam pytanko , czy ktoś już próbował wyprowadzić wyjśccia RCA na wzmacniacz z fabrycznego radyjka?? Aha i mam pyatnie jak odepne radio fabryczne z mojej tinki a potem podepne ponownie to nie bedzie wołało kodu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 W Tino jest NATS więc raczej nie ma tam żadnego kodu do wstukania ręcznie. Jeśli chodzi o wyciąganie radia to wyciągałem je dwukrotnie i działało bez problemu po ponownym podłączeniu. W obecnej chwili nie korzystam z fabrycznego radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 No to ok, dzięki za odpowiedź kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.