MiX Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 WITAM !!! Niedługo mam zamiar wybrać sie na wakacje Wiec chciałem się dowiedzieć co powinienem sprawdzić przed drogą (500 km). Oczywiście wiem ze poziom oleju, oświetlenie, itd. Ale chciałem się dowiedzieć czy coś szczególnego powinienem sprawdzić w swojm Sunnym 1.4 75KM 1995 rok(wersja niemiecka) :x Z góry DZIEKI !!! POZDRAWIAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 wiesz jak jechalem w trase cos kolo tysiaca km to umylem auto,zatankowalem i wymienilem zarowki na lepiej swiecace ale wiesz ja 500km robie w niecaly tydzien i wiem co w moim piszczy.sprawdzic warto zawsze to co sie zuzywa no i stan powietrza w zapasowce bo ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze moje ma kapcia a rok temu je pompowalem . pozdrawiam slawek i szerokiej drogi gumowych drzew i szczesliwego powrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Zapas i klucz do kol... no i trojkat! Wez tez latarke ale z nowymi bateriami.. chyba ze masz lampke ktora podlacza sie do zapalniczki ale musi byc na dlugim przewodzie... najlepiej takim zeby dwa razy owinac samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irek Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 w nissanie na 500km wystarczy zatankować 8) a poważnie to jak wyżej pozdrawiam i życzę udanych wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiX Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Dzięki za odpowiedz!! A co to tych 500 km to w jedną strone czyli razem ok 1000km. Mam nadzieje ze wróce bez problemu i moje sunny będzie się dobrze sprawowało. Dzięki !!! P O Z D R A W I A M ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 no jasne ze z autkiem bedzie wsio ok, te nasze sunniaczki sa nie do zdarcia, one byly jeszcze robione w japonii nastepne modele nissana juz fabryki przeniosly sie do europy, i niestety ich awaryjnosc troszke sie pogoryszla. Jak kupowalem samochod, to wlasnei mialem do wyboru 2 auta jeden nissana almere z 97roku i mojego sunny z 94 przebieg o dziwo taki sam w obu autach, zajomy co ma salon nissana w poznaniu (Polody) zdecydowanie powiedzial zebym wzial sunny, bo bede mial z nim mniej klopotow. Nie wiem ile problemow mial bym z almera ale wiem ze z moim sunny ktorym od kupna zrobilem 15.000km (z tego 6 tys w podrozach) narazie nie mam zadnych problemow i dolewam tylko paliwa (2 razy olej zmienilem i filtr ale to standard) no i porobilem swoje wymiany ale to nie z koniecznosci ale z mojej checi. Autko jest rewelacyjne jak za te pieniadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.