Gość mieszko Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Panowie miałem dziś kolizje szczescie w nieszczesciu ze zostały pukniete tylko lewe tylne drzwi i połamana listwa na drzwi, drzwi są dość wgniecione ale się otwieraja i wogóle żadnych luzów nie ma. Jakiego odszkodowania mógłbym sie spodziewać ? Dodam że gościu był w warcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 pewnie cos kolo 1 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 cholerka tez tak sądze, a głupi byłem bo obadałem sytuacje i zobaczyłem ze tylko drzwi dostały więc spieszyłem sie i wziąłem tylko 600 zł i pojechałem, a widze teraz ze z jego OC wiecej bym zyskał no cóż człowiek uczy sie na błedach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.