Gość andsto Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam brak podświetlenia klawiszy klimatronika maxima A33 2001 - czy tam jest jakaś zarówecka? dioda? jak wyjąc klimatronik aby nie zepsuć? pomocy bo jazda w nocy powoduje że na slepo wciskam te klawisze:) dzięki i pozdr. as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł_wawa Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam, nie wiem jak jest w nowszym modelu ale ja w swojej a32 trochę się napracowałem, żeby powymieniać te żaróweczki. Co gorsza wziąłem to co miałem pod ręką i po roku już dwie są do wymiany, także proponuję zaopatrzyć się w coś dobrej jakości ze względu na nakład pracy przy wymianie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 W aso zapłacisz pare zł za sztuke ale pochodzą długo, nie stosujcie druciarstwa. To japońska maszyna a nie jakiś folkswoogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerry Jerry Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam brak podświetlenia klawiszy klimatronika maxima A33 2001 - czy tam jest jakaś zarówecka? dioda? jak wyjąc klimatronik aby nie zepsuć? pomocy bo jazda w nocy powoduje że na slepo wciskam te klawisze:) dzięki i pozdr. as Hi, kilka dni temu i ja wymienialem zarowke w swoim klimatronik-u A33B, u Ciebie jest taki sam Prosta robota, trzeba *tylko zdemontowac srodkowe nawiewy, oslone A/T, odkrecic 14 srubek i twoim oczom ukarze sie spalona zarowka Polecam zamiane na LED i zmiane podswietlenia pod klimatronik-iem. Ja zmianilem i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.