Gość mieszko Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Panowie mam takie dość nietypowe pytanie, bo ostatnio dostałem dość według mnie sprzeczne i głupie stwierdzenie,że primera p11 od 98 d0 99 przed lftem wychodziła z takich samym nr koloru, tyczy sie to koloru czarnego. To wyglądałoby na to że wszystkie p11 98-99r nie różniłyby sie nawet odcieniem czarnego i wszystkie były takie same<_< , ktoś mi tu chyba bajki opowiadał Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 znalazłem coś takiego u siebie na dysku - może będzie pomocne NISSAN Color Guide.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 bardzo fajne kolego no ale akurat nie znalazłem tam mjej odpowiedzi, bo na chłopski rozum to chodzi mi o to czy dużo odcieni czarnego koloru było w p11 98-99r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.