Gość kyniu1985 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Przegladnolem dzis wyszykiwarke ale nieznalazlem odpowiedzi na nurtujacy mnie temat.Problem polega na tym gdyz jak jade sam hamulce sa wporzadku.Ale gdy do auta wsiadze 4 dorosle osoby zaczynaja sie schody,pedal robi sie dosc mieki,zeby wyhamowac auto pedal musze wcisnac mocno i bardzo nisko podlogi.Czym to moze byc spowodowane?Dodam ze plyn byl wymieniany w zeszlym roku,klocki i tarcze przod i tyl wymienione,zaciski wyczyszczone takze wszystko chodzi luzno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 korektory siły hamowania ///???? poszukaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kyniu1985 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Powiedz gdzie jest korektor sily hamowania w p11 z absem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daaroo Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mam podobny problem. Po zaladowaniu auta hamulce sa slabsze. Mam nawet wrazenie, że tyl wtedy zaczyna zbyt wczesnie hamowac. Przetoczylem 4 tarcze, kazdy zacisk wyczyscilem. Na rolkach sprawdzane lewa, prawa strona rowno hamuje. Sprawdzalem od spodu, ale przy belce nie ma zadnego korektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.