Gość Maluna Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam, Może weźmiecie mnie za noba ale potrzebuję Waszej pomocy. Kupiłam Nissan Primerę P12 2005 r. 1.9 dci podobno w wersji Acenta ale...nigdzie nie mogę znaleźć włączników podgrzewania foteli - a z tego co się orientuje to ta wersja takie fotele posiada (może nie ma takiego włącznika?). Dodatkowo w instrukcji (niemieckiej-zaznaczam, że z moim niemieckim nie jest za dobrze)wyczytałam, że w samochodzie powinien być przełącznik do ESP, którego też nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi, czy takie przełączniki powinny być czy może te funkcje są zautomatyzowane?a może mam po prostu inną wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Podgrzewanie foteli - na tunelu środkowym obok przycisku zamykania drzwi powinieneś mieć 2 przyciski do każdego z siedzeń, jeśli nie ma ich a masz zaślepki to niestety nie masz podgrzewanych siedzeń ESP - po lewej stronie obok pokrętła ustawiania lusterek powinieneś mieć przycisk ESP (którym możesz wyłaczyć i właczyć ESP) jeśli nie masz a jest zaślepka to niestety nie masz ESP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maluna Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzięki. tak wygląda włącznik siedzeń podgrzewanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maluna Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 a czy ktoś może napisać (lub podać linka do takich informacji)jakie wyposażenie posiada wersja Acenta i Visia? takie porównanie najlepiej żeby było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 tak wygląda włącznik siedzeń podgrzewanych To są przyciski w modelu do 2004 po lifcie a kolega ma po (rocznik 2005) przyciski zmieniły połozenie są blizej drążka biegów jak i swój kształt i wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maluna Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 To są przyciski w modelu do 2004 po lifcie a kolega ma po (rocznik 2005) przyciski zmieniły połozenie są blizej drążka biegów jak i swój kształt i wygląd raczej koleżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 raczej koleżanka Ups..... Witamy nową koleżankę na forum ps. jak możesz to postaraj się uzupełnić swój profil jakie auto itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maluna Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Przy okazji jak już założyłam wątek z prośbą o pomoc to mam jeszcze taki problem: wyskoczył mi komunikat, że wymagany jest serwis - jak wykasować/zresetować przypomnienie o konieczności pojechania do serwisu - chodzi mi o ten na samej górze, teoretycznie nieedytowalny. Tylko proszę nie krzyczcie, że było na forum. Przeleciałam jakieś 30 stron forum i nie znalazłam-może dlatego, że wszystkich jest ponad 200.Więc ładnie proszę kolegów o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 proszę tutaj masz instrukcję kasowanie serwisu P12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maluna Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 proszę tutaj masz instrukcję kasowanie serwisu P12 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Przednie światła w każdym polifcie były z tym niebieskim światełkiem? Czy to zależało np od koloru nadwozia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Przednie światła w każdym polifcie były z tym niebieskim światełkiem? Czy to zależało np od koloru nadwozia? Mówisz chyba o oprawce plastikowej żarówki postojowej, która ma właśnie kolor niebieskawy? Jeśli chodzi ci o to po lifcie u sąsiada P12 ma właśnie taką barwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 No dokładnie o to chodzi. Ale nie wiem czy to zależało od koloru, od typu czy wszystkie po liftowe p12 miały taki kolor światełka, na allegro jest mnóstwo które ma zwykły kolor i sam nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Po lifcie, sąsiad ma P12 sedan z 2005 w takim samym kolorze jak moja i ma już takie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ksenon czy zwykłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 on nie ma ksenonów, podejrzewam że generalnie po lifcie każda ma czy ma ksenony czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wiesz tak pytam bo ja nie mam a mam po lifta, ale z ksenonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak przeszkadza to Tobie to wstaw sobie żarówki LED 5W5 o barwie ksenonu, efekt bardzo fajny, nie kupuj najtanszych tylko te z paroma diodami minus tego jest taki, ze diody po 3-5 miesiącach padają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi