Gość daniel87 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam! Mam taki problem parę dniu temu w mojej primerce P11 96r. 1.6 zauważyłem, że podczas deszczu leci mi woda przy filtrze kabiny (najbardziej czuje mokre przy dolnej śrubie ta ca chyba trzyma schowek musiałbym się jeszcze dokładniej przyjrzeć przy kolejnym deszczu ), dodam że filtr kabiny jakiś czas temu wymieniałem i teraz takie pytanie czy jest możliwe, że podczas wymiany coś źle lub słabo podokręcałem i teraz gdzieś przecieka? Jeśli miał ktoś taki przypadek lub wie co z tym zrobić będę bardzo wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 zajrzyj np. tu http://forum.nissank...__1#entry764363 lub tu: http://forum.nissank...__1#entry749547 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Garfild83 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Z tego co mi wiadomo, to uszczelka pod przednia szyba z czasem staje sie nie szczelna.Ja tez mam taki problem w p11 ,ale nic jeszcze z tym nie robilem. Filtr kabinowy nic nie ma do tych przeciekow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 jak wyżej. u mnie się lało jak złe, a po zalepieniu "zielonej spinki" święty spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1980 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Proszę powiedzcie czy ta zielona spinka musi być koniecznie czy służy tylko do ustawienia szyby ? Podczas uszczelniania spinka pękła. Szyba jest klejona ale wolę się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel87 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzięki nissanmaniak teraz poczytam trochę i mam nadzieje, że ta spinka rozwiąże problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Proszę powiedzcie czy ta zielona spinka musi być koniecznie czy służy tylko do ustawienia szyby ? Podczas uszczelniania spinka pękła. Szyba jest klejona ale wolę się upewnić tylko do ustawienia szyby. moja też pękła i wywaliłem ją i jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.