Siglufjordhur Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam wszystkich tu zgromadzonych i od razu na wstępie proszę o wyrozumiałość - świeży... Od dwóch tygodni jestem posiadaczem d22, "słynny" silnik po remoncie (korbowód + panewki), 97tkm, oprócz małych porannych problemów z rozrusznikiem - wszystko OK. Zastanawia mnie i spać nie daje może dość błachy temat (niestety nie posiadam instrukcji obsługi), a mianowicie wymiana żarówek w tymże pięknym aucie. Konkretnie: przód pozycyjne + kierunki; tył wszystko. Tył być może banalny lecz wyłożony jest dość solidnym plastikiem, który zakrywa dosłownie wszystko oprócz czterech haczyków do mocowania ładunku, natomiast przód i w/w lampki - nawet widoczne kostki nie są, nie mówiąc o ich wymianie. Mimo poszukiwań, nie znalazłem na forum rozwiązania problemu, dlatego temat ten daję na "pożarcie" starym użytkownikom d22. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.