Gość popas Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam, Potrzebuję poduszkę tak jak w temacie. czy podejdzie od primery starszej?. Posiada ona trzy otwory które śrubą są mocowane do silnika. chodzi mi o poduszkę dość tanią i dobrą(bez pęknięć) albo sam wkład. tu znowu moje pytanie czy ktoś wymieniał sam wkład? ,gdzie mogę się w niego zaopatrzyć i czy wybijanie starej jest strasznie uciążliwe? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 do działu giełda czy gdzie to ma być wkłady i poduszki zamienniki mają dostępne w sklepach auto moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 sprawdź sobie tutaj wkłady : http://www.tedgum.pl/pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.