Gość Slavio Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam Po stłuczce przyszło mi zakupić reflektor. I mam teraz pytanko: co polecacie? czy można zastosować w almerce z 96 roku inny model np z 98 roku (http://www.czesci24....eflektor-glowny) W związku z brakiem reflektora nie mogę jeździć legalnie, więc proszę o pilną odpowiedź. slavio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Te lampy sie tylko szkłami różnią na allegro nie raz widziałem jak dedykowali je almerze N15 z rocznika 96-99 z tym ze po FL wygladają moim zdaniem o niebo lepiej z tymi czystymi szkłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Slavio Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 dzięki kolego za odpowiedź, ktora utwierdziła mnie w tym co znalazlem już troszkę wcześniej na innym forum. Powstaje jednak kwestia czy kupować jakieś zamienniki czy szukac oryginałów. Czytałem, żeby wystrzegać się TYC i DEPO. Ceny również są różne np http://allegro.pl/reflektor-nissan-almera-n15-1998-prawy-nowy-wwa-i1315552272.html lub http://allegro.pl/reflektor-lampa-nissan-almera-n15-98-00-i1295893795.html sam nie wiem co należy kupić. W poniedzialek lub we wtorek będę wiedział co mi naliczy ubezpieczyciel, ale lampe i zderzak muszę kupić. pozdrawiam slavio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 na ten temat nie wiem raczej za wiele poza tym ze u nas w grupie kolega kupił DEPO i po narzekał na nie nie wiem czy w tym wypadku lepsze nie były by oryginalne lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 lepiej kupić ze szrotu orginały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malfas Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam Czy ktoś może potwierdzić na własnym doświadczeniu że te po lifcie wejdą do 96r? czy z n16 też sie tak da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mogę potwierdzić że wejdą bez problemu, ja wymieniałem z przed liftu na polift. W N15 możesz wymieniać bez problemu różnią się tylko kloszem czysty lub ryflowany. Z N16 do N15 nie podejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malfas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ok dzięki, problem w tym że szukam jakiś fajnych lamp na przód i tył i dedykowanych typowo do n15 nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 u nas z tym tematem jest raczej ciężko niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.