Gość Filipo Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam wszystkich, Od niedawna stałem się posiadaczem Nissana Sunny, kupiłem za grosze, w średnim stanie,chłodnica cieknie,silnik cieknie,blacha do roboty, ale prace już trwają.Do rzeczy.Od jakiego innego nissanka pasuje chłodnica do Gti n14?Oraz pytanko gdzie są węże pod maska ktore prowadza plyn do nagrzewnicy (chce ją przeplukac, bo prawdopodobnie jest zapchana).Podpowiedzcie mi jeszcze jakie tarcze/klocki kupic. Z gory dzieki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam wszystkich, Od niedawna stałem się posiadaczem Nissana Sunny, kupiłem za grosze, w średnim stanie,chłodnica cieknie,silnik cieknie,blacha do roboty, ale prace już trwają.Do rzeczy.Od jakiego innego nissanka pasuje chłodnica do Gti n14?Oraz pytanko gdzie są węże pod maska ktore prowadza plyn do nagrzewnicy (chce ją przeplukac, bo prawdopodobnie jest zapchana).Podpowiedzcie mi jeszcze jakie tarcze/klocki kupic. Z gory dzieki za odpowiedz. TO chyba może pasować tak wzrokowo ale warto zmierzyć średnice na rurki bo może się różnić. Klocki ja mam Ferrodo, trochę syfią felgi bo miałem białe i cholernie widać ale mają hamować i to robią bez pisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filipo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No ta chłodnica powinna pasować, pomierze i zobacze :)Dziekuje.A powiedzcie mi jeszcze jakie tarcze, zimmermann?będą hamowały? jakieś doświadczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 No ta chłodnica powinna pasować, pomierze i zobacze :)Dziekuje.A powiedzcie mi jeszcze jakie tarcze, zimmermann?będą hamowały? jakieś doświadczenie? nowa chłodnica w zamienniku nie jest droga. węjście do nagrzewnicy jest w ścianie grodziowej za kolektorem ssącym, a węże dochodzą do magistrali wodnej w okolicy przepustnicy. powodzenia w reanimacji jak będziesz coś potrzebował pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.