Gość Callisto13 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam Co sądzicie o tym autku? http://otomoto.pl/nissan-almera-1-8-16v-tecna-84000km-C15823708.html Jest już troszkę w necie, początkowo 19,900zł.. Na zdjęciu widać złe spasowanie tylnej prawej lampy.. Czy ktoś mógłby sprawdzić po nr vin? SJNFBAN16U0508454 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Jesli mógłbym cos dodać to pod maską pas przedni jest jasniejszy i jakby "nadmalowany"? ( u mnie jest w kolorze, auto mam od nowości) i na scianie grodziowej nie ma tabliczki znamionowej. To tyle co zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Callisto13 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 szkoda bo to jedyny egzemplarz z takim wyposażeniem Zastawia mnie również fakt, że w komorze silnika jest czyściej niż u mnie pokoju. Może wycieki oleju.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ogólnie auto nie wygląda źle, myślę, że można by je oglądnąć na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Missiakkuss Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Niezłe zdjęcia, chyba podpicowane w Photoshopie albo plastiki czernidłem ptraktowane We wrześniu umyłem sobie silnik(po 7latach), stare wycieki i tak zostały, zatem tutaj albo ich nie było albo ktoś się mocno napracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 NEW BLUE METTALIC - kolor się zgadza. rok. 05-2004, na rynek ogólnie francuskojęzyczny. Model: FATALEFN16EGA67E22. Wersja Luxury. Opis wyposażenia prawdziwy. Zdjęcia super ekstra. Normalnie jak z fabryki. Ja jak swój kupowałem to nie miał tak wypucowanego silnika, jeśli w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi82 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jesli mógłbym cos dodać to pod maską pas przedni jest jasniejszy i jakby "nadmalowany"? ( u mnie jest w kolorze, auto mam od nowości) i na scianie grodziowej nie ma tabliczki znamionowej. To tyle co zauważyłem. z tego co wiem pas przedni musi być jaśniejszy w almerach, u mnie tak jest . model przed liftem , nie wiem jak po lifcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 U mnie przed Liftingiem jest szary tak jak reszta auta, może faktycznie ma trochę inny odcień, auto mam od nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.