Gość igalbl Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam,jaki akumulator do primery p12 2,2 di Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 >= 80Ah pojemności i >=680A (EN) prądu rozruchowego ja osobiście mogę ci polecić marki ZAP (i jego tańszy brand Nord Star), Loxa, Autopart. Niedrogie a dobre.Oczywiście są jeszcze inne dobre marki, lecz ja ich nie testowałem, to nie będę w ciemno polecał Centra (a szczególnie futura) ostatnimi laty ma coraz gorszą jakość i tego bym unikał (choć pewnie sprzedawcy będą się starali Ci wcisnąć). I jeszcze powtórzę to co napisałem w temacie obok: Bierz taki aq, żebyś miała łatwy dostęp do korków. Pseudohermetyków nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam,jaki akumulator do primery p12 2,2 di do Diesla koleżanko musi być MOCNY akku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 W zasadzie każdy producent akumulatorów na swojej stronie ma coś takiego - dobierz akumulator to swojego auta proszę tutaj np. BOSCH dalej chyba wiadomo co trzeba zrobic, wpisujesz rok, rodzaj silnika i masz zalecane akumulatory do twojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.