Gość tomitoma Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam Czy ktoś spotka sie z błędem p1131, czym to ugryźć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jak ten kod odczytałeś, w manualu nie ma takiego dla Twojego auta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomitoma Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 jak ten kod odczytałeś, w manualu nie ma takiego dla Twojego auta??? Kumpel ma mały warsztacik i ma jakieś urządzenie diagnostyczne, podłączył mnie i pokazał ten błąd a ponadto zworką mi wybłyskało również to samo. W autodacie ten błąd to "zawór elektromagnetyczny przełączników długości kolektora ssącego - niesprawność obwodu prądowego". Tylko co to za ustrojstwo, gdzie tego szukać??? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Mnie zawór elektromagnetyczny kojarzy się z EGR, ale to pewno nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.