rradian Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam Wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Patrola GR Y60 2,8 TD od trzech dni. W związku z tym mam kilka pytań . Czy są stronki gdzie można ściągnąć książkę do niego? 2.Kiedy należy wymienić rozrząd mój ma 186t km przejechane? Jak szybko można jeździć z napędem 4H 4x4? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Radian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowos Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jak mi podeślesz maila/PW to Ci powiem co i jak z dokumentami. a na 4H możesz jeździć tyle ile się rozpędzisz, byle nie na czarnym... rozrząd bym wymienił po kupnie, żeby wiedzieć "na czym stoję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rradian Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jak mi podeślesz maila/PW to Ci powiem co i jak z dokumentami. a na 4H możesz jeździć tyle ile się rozpędzisz, byle nie na czarnym... rozrząd bym wymienił po kupnie, żeby wiedzieć "na czym stoję" Mam pytanie czy można przełączyć z 4H na 2H w trakcie jazdy? Dodam sprzęgiełka w piastach mam na Auto narazie ustawione. Pozdr-Radian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sbst Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 przełączać w czasie jazdy na 4H mozesz - tak do 40km/h i na luzie ale jak kolega pisał - nie uzywaj 4H na czarnym - tylko sypkie, lod, snieg = kola mają możliwość uślizgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.