winis Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witajcie ! Posiadam T2 2,7 TDI i mam z nim taki problem. Po dodaniu gazu kopci na czarno niedawno zregenerowałem turbinę, wtrysk sterujący i przy okazji sprawdziłem wtryski wszystko jest dobrze a dalej dymi. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witajcie ! Posiadam T2 2,7 TDI i mam z nim taki problem. Po dodaniu gazu kopci na czarno niedawno zregenerowałem turbinę, wtrysk sterujący i przy okazji sprawdziłem wtryski wszystko jest dobrze a dalej dymi. Proszę o pomoc Witam. Jeśli wymieniłeś te wszystkie rzeczy dlatego że dymił na czarno to według mnie wyrzuciłeś pieniądze w błoto. Niepokoić należy się jeśli silnik dymi na biało, niebiesko...różowo-kolorowo Czarny dym ( w rozsądnych ilościach) to normalny objaw. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winis Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 właśnie że to nie jest w rozsądnych ilościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 właśnie że to nie jest w rozsądnych ilościach Może jedź do mechanika od "dyzli" i niech Ci wyreguluje pompę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 albo przegazuj go dobrze w tłumiku końcowym jest pewnego rodzaju włókno które zbiera sadze ja je wywaliłem sama smoła nie do wyczyszczenia;) to taka anegdota a co do dymienia to objaw przy przegazowani czy zredukowaniu biegu norma <lol> pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winis Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 przy przy gazowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.