Gość Nedd Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Dziś odpaliłem swoją almerkę i przejechałem nią kilka km. Po mniej więcej 2 km jazdy w grubym, wyślizganym śniegu włączyła mi się kontrolka abs'u. W sumie nic dziwnego gdyby nie to że ona nie zgasła już. Po zaparkowaniu samochodu uruchomiłem silnik ponownie (nie ruszając), nadal się świeciła. Czy ktoś z Was się z czymś takim spotkał? Co to oznacza? Że uszkodziłem coś w abs'ie? (faktycznie dosyć mocno musiałem przekręcić samochód aby nim wyjechać z zaspy i kilkakrotnie ruszając aby przekopać się do asfaltu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nemec Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 sprawdz czujniki, moze cos sie zluzowalo, sniegu nalecialo.... raczej nic powaznego nie bedzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nedd Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 sprawdz czujniki, moze cos sie zluzowalo, sniegu nalecialo.... raczej nic powaznego nie bedzie.... to chyba zrobię jak trochę śniegu ubędzie, na razie nie bardzo jest jak się tam dostać Czy z tym można jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopiec Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 to chyba zrobię jak trochę śniegu ubędzie, na razie nie bardzo jest jak się tam dostać Czy z tym można jeździć? podobny temat http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/5728-n15-pali-sie-lampka-od-abs/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nedd Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 podobny temat http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/5728-n15-pali-sie-lampka-od-abs/ Dzięki wielkie, ten temat wyjaśnia sprawę. Pozdrawiam ciepło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.