Designer Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) @Ewelineczka... Piękny.... żuczek wymarzony wreszcie go masz.... cieszymy się razem z Tobą... miałem dziś kiepski dzień.... ale ta nowina poprawiła mi nastrój..... witamy wśród uzależnionych od obcowania z tym niesamowitym autem.... @Process masz mój głos jak w banku, kliknę jak tylko zacznie się głosowanie (po zamknięciu listy konkursowiczów) Edytowane 26 Października 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ewelineczka Piękny Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dziękuję Super się jezdzi żuczkiem A zdjęcia oczywiście zrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ależ ma powodzenie ...pozazdrościć ! O Właścicielce nie wspomnę ... Gratuluję wyboru !!! Po prostu - NUMBER ONE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Czy ma powodzenie? Zawsze co jest "inne" wzbudza ciekawość... Nie każdy lubi biel i na 100% nie każdemu się podoba mój juke. Ja się w nim super odnajduję... Wręcz się "wtapiam" w niego Porobie jutro trochę fotek wnetrza i dodatków...może komuś się przyda. P.s. Już mi można machać i trąbić na drodze :)hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) EEE co tak bez entuzjazmu maiła byc ekstaza chyb tak cie zamurowało. No i wreszczie jest biała siostra w Krakowie mojego Juka chodciaż chyba tam ktoś jeszcze jest biały noo al twój jedyny taki na świecie raczej Porobiłem dziśiaj pare fotek po myciu jak bedzie czas wstawie Edytowane 26 Października 2013 przez Rafioninio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORIS7 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 GRATULACJE !!! do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 EEE co tak bez entuzjazmu maiła byc ekstaza chyb tak cie zamurowało. No i wreszczie jest biała siostra w Krakowie mojego Juka chodciaż chyba tam ktoś jeszcze jest biały noo al twój jedyny taki na świecie raczej Porobiłem dziśiaj pare fotek po myciu jak bedzie czas wstawie A entuzjazm jest ... Jest siostra ,Nadia ma białą perełkę I wstawiaj foteczki Do zobaczenia na drodze Foteczki : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORIS7 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No no foty SUPER teraz to start w konkursie Mój- Nissan jesień !!! Będzie, będzie jazda!Będzie się działo!I znowu jazdy Jukiem(BIAŁYM) będzie mało.Będzie (BIAŁO), będzie radośnieZnów przejeździmy Jukiem całą noc do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Moris7 zaszalałeś Może w tygodniu coś uda mi się cyknąć ...a Ty na co czekasz? Nie ma QQ w konkursie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ewelineczka nooo nie pogadasz w koncu, nozesz sie nacieszyc jak tam było spanko w aucie, polatałas po miescie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Na spanko to za ciasno dla mnie Na razie moje autko ma przejechane 240 km...ale wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORIS7 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ewelineczka czekam na cynk do zoba na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Super wygląda Robimy jakiś spot wszystkich Nissanów z Krakowa i okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 DarnoK można pomyśleć. A ty podobno masz kilka super fotek i co?! Gdzie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Nie mogę się uprosić o większą rozdzielczość Mała próbka Edytowane 28 Października 2013 przez darnoK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Świetne Po próbce mam apetyt na więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Fajna aranżacja sssSSSUUUUPPPPEEERRRrrrrr ewelineczka wiesz czego mi brakuje u ciebie w srodku ..... szkoda że nie pomalowali na bialo obwoluty zegarów to by lepiej na bialo pasowało a nie ze srebne zostawili...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 No może masz racje. Ale czy dużo roboty jest przy takiej zmianie? Bo jeszcze planuje czujniki parkowania...więc je też muszą polakierować na biało to przy okazji pomalowali by zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 sadze ze dla servisu to bedzie pryszcz, oni maja servisówke jak to sie wyciaga i pewnie w 3 minuty to wyciagną i pomaluja z czujnikami i bedzie piknie, dziwi mnie ze tego od razu nie zrobili jak malowali boczne nawiewy chyba ze dali nakładki stylizujace na bialo ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To są nakładki. Ale przy okazji pomyśle o tych zegarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) @DarmoK fajny pomsł.... zgłoś się do konkursu foto... więcej żuczków większa szansa, że któryś zajmie dobre miejsce w konkursie. Edytowane 29 Października 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 darnoK OOO ! To teraz już "atelier" są dla samochodzików Wolę te w plenerze .... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffi79311 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 EwelineczkaPięknyGratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi