zoja61 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam Montowałam wczoraj listwy progowe, zwykłe nie te podświetlane. Przeważył aspekt praktyczny(obcasy). Przy okazji autko mi umyli gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam Montowałam wczoraj listwy progowe, zwykłe nie te podświetlane. Przeważył aspekt praktyczny(obcasy). Przy okazji autko mi umyli gratis Zoja jaki koszt?? a chlapacze też posiadasz i listwę na bagażnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Koszt 240 z montażem,chlapacze przód i tył dostałam gratis, listwy na bagażnik na razie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Daj zdjęcia jak wyglądają te listwy na samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Fotki listew -przody tył to raczej ozdoba tylko:) Edytowane 17 Lutego 2012 przez zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Koszt 240 z montażem,chlapacze przód i tył dostałam gratis, listwy na bagażnik na razie nie mam. No faktycznie te listwy na tył... Chlapacze dostałaś podczas zakupu auta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 (edytowane) a to trochę większa ilość akcesori ( Nissan JUKE 4WD M-CVT Tekna ): - sportowy tłumik - aluminiowe felgi 19" z oponami zimowymi - rura przednia ze światłami do jazdy dziennej LED - chromowane nakładki lusterek - chromowane nakładki tylnej klampy - chromowane nakładki halogenów - stopnie boczne Edytowane 18 Lutego 2012 przez BartoszN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Podobaja mi sie felgi i "orurowanie" ... mozna wiedziec gdzie kupiles "przod" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Bartosz N SUPER:) co tam moje skromne listwy.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 zoja61 widzę że masz gumowe dywaniki. To oryginalne nissana czy może jakieś zamienniki. Dobrze leżą, pasują do mocowań antyposlizgowych ? BartoszN co to za tłumik, kto to produkuje ? Odnoszę wrażenie ze te stopnie boczne znacząco zmniejszają prześwit auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Dywaniki są z salonu Nissana, dostałam przy kupnie auta, chociaż nie ma na nich napisu Juke. Leżą bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Dywaniki są z salonu Nissana, dostałam przy kupnie auta, chociaż nie ma na nich napisu Juke. Leżą bardzo dobrze:) Ja też mam oryginalne z salonu gumowe ale są całkiem inne. Te twoje posiadaja klipsy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie wiem, założyli mi i nic z nimi nie robiłam ,nie oglądałam, po prostu są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Podobaja mi sie felgi i "orurowanie" ... mozna wiedziec gdzie kupiles "przod" przednia rura ze światłami LED do jazdy dziennej pochodzi z firmy COBRA - ma wszystkie atesty i dopuszczenie do ruchu a lampy to jazdy dziennej są z homologacją więc w 100% nikt i nic nie może się przyczepić do orurowania i rozmieszczenia jak i samych lamp zoja61 widzę że masz gumowe dywaniki. To oryginalne nissana czy może jakieś zamienniki. Dobrze leżą, pasują do mocowań antyposlizgowych ? z tego co widzę to dywaniki są zamiennikiem BartoszN co to za tłumik, kto to produkuje ? Odnoszę wrażenie ze te stopnie boczne znacząco zmniejszają prześwit auta tak , pomniejszają prześwit samochodu tak jak w niewielkim stopniu przednia rura ale trudno , opony 235/45R19 - ale komfort jazdy nie pogorszył się w stosunku do fabrycznych kół. P.S. Zdjęcia zrobione u dealera - nie jest to mój samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) "z tego co widzę to dywaniki są zamiennikiem" ********************************************************* Widocznie Nissan postanowił "zaoszczędzić" na gratisie Edytowane 19 Lutego 2012 przez zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 "z tego co widzę to dywaniki są zamiennikiem" ********************************************************* Widocznie Nissan postanowił "zaoszczędzić" na gratisie raczej dealer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) a to dodatkowe oświetlenie w JUKE aby z tyłu nie było zbyt ciemno lub inny wystrój wnętrza pod kolor obramowania radia/nawigacji (na żywo wygląda super ) a tak wygląda z bliska dodatkowe oświetlenie LED Edytowane 20 Lutego 2012 przez BartoszN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a to dodatkowe oświetlenie w JUKE aby z tyłu nie było zbyt ciemno lub inny wystrój wnętrza pod kolor obramowania radia/nawigacji (na żywo wygląda super ) a tak wygląda z bliska dodatkowe oświetlenie LED Robiłeś to sam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Robiłeś to sam?? coś Ty takich zdolności to ja nie mam zmiana koloru konsoli środkowej - lakiernicy , oświetlenie dodatkowe LED elektryk dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 coś Ty takich zdolności to ja nie mam zmiana koloru konsoli środkowej - lakiernicy , oświetlenie dodatkowe LED elektryk dealera Hmmm ale dealer Ci to polecił?? Jest na te oświetlenie gwarancja?? Ile to kosztowało?? Zapalają się również przy otwieraniu drzwi?? Kolor światła taki sam jak na przodzie?? Zasypałem pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Hmmm ale dealer Ci to polecił?? nie , ale ... Jak wiesz z tyłu w JUKE nie ma oświetlenia wnętrza a jak kobieta jeździ z dziećmi w fotelikach to ciężko jest cokolwiek zobaczyć podczas zapinania dzieci itp. więc porozmawiałem z dealerem i oni sami to wymyślili - na podstawie fabrycznego z akcesorii oświetlenia nóg z przodu które (2 diody ) kosztowało z montażem 1700 zł natomiast LEDy do tyłu wyniosły mnie 1200 zł (przy nogach po obu stronach i na tylnych słupkach po obu stronach - po 3 sztuki LED w każdym punkcie) działają z oświetleniem wnętrza (czyli na otwarcie drzwi itd co do światła - jest jaśniejsze niż oświetlenie nad lusterkiem i dużo lepsze niż oświetlenie przy nogach które było wybrane z akcesorii , a przy okazji oświetlenie w bagażniku zostało również przerobione na LEDowe Gwarancja 24 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 BartoszN dzieki za odpowiedz musze przyznac ze Juke wyglada imponujaco - Nissan powinien kupic od ciebie atesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) BartoszN - modyfikacja super. Tym niemniej koszty niewspólmiernie wysokie do ceny materiałów. Takie potrójne diody koszują ok. ~ 1,5 zł za 3 sztuki + kable. Podsumowując 4 dodatkowe punkty oświetleniowe po 3 diody = 12 diód - 1200 zł Oświetlenie nóg fabryczne nissana - 1700 zł Suma = 2900 zł !!! Na pewno można to zrobić taniej. To raptem kilka diód + kable. "oświetlenie w bagażniku zostało również przerobione na LEDowe" - modyfikacja polega na wymianie oryginalnej żarówki i włożenie żarówki LED, nie trzeba tego robić w ASO Edytowane 24 Lutego 2012 przez xxyy777e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi