BartoszN Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Oświetlenie nóg fabryczne nissana - 1700 zł największą porażką jest fabryczny zestaw oświetlenia nóg z przodu gdyż ledwo cokolwiek oświetla jak się nie umie to się płaci za wiedzę i umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandor Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Lusterko wewnętrzne fotochrom jest do kupienia za oceanem. Dodatkowo wyposażone w elektroniczny wyświetlach kompasu. Tylko nie wiem czy kierunki pobierane są z GPS czy coś ma samo lusterko wbudowane. Jeszcze lusterko nie dopłynęło do mnie... I jak zamontowałeś już to lusterko? Kupiłeś uniwersalne czy dedykowane do Juka? Swego czasu instalowałem w innym aucie lusterko fotochrom. Po demontażu ori lusterka należało przeciągnąć w podsufitce i słupku A przewody i podpiąć pod zasilanie 12V tak aby "odpalało" razem ze stacyjką. To był amerykański "Gentex" (chyba takie samo jest ori w Murano) cena ~80 USD za zwykły fotochrom, dostępne też są droższe wersje ("Gentex" i "c*pa") z termometrem, kompasem, wyświetlaczem LCD i programowalnymi przyciskami "home link" (np. do otwierania bramy garażowej). O ile pamiętam to wersja z kompasem nie nadawała się na Europę. Szukałem kilka miesięcy temu czegoś markowego i pasującego do Juka - powinien być zestaw dedykowany gdyż lusterko wewnętrzne jest mocowane do plastikowej osłony na szybie. Nie jestem pewny czy to pasuje do wersji na Europę: http://www.courtesyp...1-p-636252.html (sorry ale autocenzor nie pozwala wpisać poprawnej nazwy drugiego producenta) pozdro Edytowane 27 Lutego 2012 przez Komandor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sstrzala Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Panie i Panowie, Może ma ktoś zakupić oryginalne chromowanie nakładki na pedały do Juke. Ogłoszenie w dziale giełda. Pozdrawiam S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) zoja61 widzę że masz gumowe dywaniki. To oryginalne nissana czy może jakieś zamienniki. Dobrze leżą, pasują do mocowań antyposlizgowych ? BartoszN co to za tłumik, kto to produkuje ? Odnoszę wrażenie ze te stopnie boczne znacząco zmniejszają prześwit auta Tak mam zamocowany dywaniksą dwa takie "guziki" Takie oto akcesoria dodałam do mojego autka:) Edytowane 2 Września 2012 przez ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 To oryginalne akcesoria, czy ktoś to produkuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) Nie nie oryginalne, kupione w necie, ale b.dobrej jakości:) Montowane były w serwisie nissana:) Edytowane 2 Września 2012 przez zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dasz namiary ?? Szukam takich dodatków do Note . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dasz namiary ?? Szukam takich dodatków do Note . Jasne:) wysyłam na prv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmizura Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam , i ja proszę o namiary tych nakładek, są ok......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam , i ja proszę o namiary tych nakładek, są ok......... Podesłałam linka na prv Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majico Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) dobrałem sobie dywaniki gumowe, listwę chromowaną przy uchwycie bagażnika z tyłu, chlapacze na przód i tył, podłokiednik, czujniki parkowania przód i tył i (z obowiązku) autoalarm. jak odbierałem samochód zorientowałem się, że jeszcze mi dorzucili chromowaną rurę wydechową i sportowe nakładki na pedały. Miło z ich strony :-) Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Majico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navkol Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Ja z ori akcesoriów dobrałem jedynie półkę do bagażnika. Z założenia moja Ukochana ma jeździć Żukiem do pracy i na drobne codzienne zaqpy więc to się przyda na 100%. Sama półka jest super: jest demontowalna w dowolnym momencie ma możliwość konfiguracji przegródek (od 0 do 3-ch) jest jakby gumowana a nie plastikowa (rzeczy nie brzęczą) dodatkowe uchwyty (rzep) do np. parasola. Szczerze polecam Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Navkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alw Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Czy moglby mi ktos powiedziec jak te sportowe nakladki na pedaly sie sprawuja zima czy stopa sie z nich zeslizguje,odradzono mi je wlasnie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabek6 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Witam Dzisiaj zamontowałem osłony chłodnicy w nowym nabytu mojej Żony Autko to NISSAN JUKE 1.6 CVT 4x4 190KM TEKNA oczywiście od Pana Bartka N. z Gdańska . Osłony kupione na e-bay, koszt całkowity ok 200zł z cłem i przesyłką, czas montażu 30 minut. Efekt pozostawiam do oceny Edytowane 29 Maja 2013 przez Schabek6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 http://www.carsession.com/photos/nissan/cobra-nissan-juke-0.jpg.html mnie sie to podoba (dwa w jednym) To fajowe. Gdzie takie można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To fajowe. Gdzie takie można nabyć? tu : http://www.cobrapolska.pl/ oficjalny przedstawiciel firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A moze cos takiego............ http://nt.interia.pl/gadzety/news-nissan-nismo-watch-pierwszy-zegarek-ktory-polaczy-czlowieka-,nId,1024307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 gdzie to mozna kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Na razie pokazali i kaza czekac ale juz sie nastawiam na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 @ Maxxmen30 podoba mi się ten zegarek... Skoro Porshe i inne mniej lub bardziej szacowne brandy obudowują ofertę w różne dodatki (nie tylko zegarki) to dla czego Nismo miałoby odstawać od reszty.... Pomysł ciekawy... ciekawe jak będzie wyglądać cena i dostępność takiej zabawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Zapominacie o jednym warunku - samochód musi być zmodyfikowany przez Nissmo - czyli Nissan Motorsports. Macie Nissmo ? Bo jeżeli nie, zegarek będzie tylko zegarkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 jeszcze nie ale bedziemy miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A mnie sie bardziej wydaje ze to bedzie aplikacja w zegarku która przez łacze bluetooth bedzie pobierac dane z auta tak jak to masz przez gniazdo diagnostyczne w takim systemie i se mozesz na telefon pobrac nawet błędy auta, choc moze trzeba bedzie cos dograc w servisie aby takie info było udzielane na zegarek ale to sie dogra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Właściwie już dziś można powiedzieć, że współczesne telefony to komputery.... za chwilę również współczesne zegarki staną się komputerami.... a w dalszej przysłości dzięki bio i nano - technoogiom będą się komunikować bezpośrednio z naszymi myślami. Myślami które będą co raz mniej potrzebne do jazdy. W Niemczech opracowano już (podobno udany) prototyp auta które jeździ po mieście bez udziału kierowcy.... dzięki temu już dziś są montowane seryjnie w niektórych autach systemy asystentów parkowania... nikogo to już nie dziwi, że SF wkracza do naszej codzienności... Tak czy owak unikałbym nadmiernej ufności w technologię, wolę sam decydować o sobie, ponieważ to ja ponoszę odpowiedzialność za siebie, a nie projektant jakiejś tam tej czy innej (umówmy się póki co jednak) zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Właściwie już dziś można powiedzieć, że współczesne telefony to komputery.... za chwilę również współczesne zegarki staną się komputerami.... a w dalszej przysłości dzięki bio i nano - technoogiom będą się komunikować bezpośrednio z naszymi myślami. Myślami które będą co raz mniej potrzebne do jazdy. W Niemczech opracowano już (podobno udany) prototyp auta które jeździ po mieście bez udziału kierowcy.... dzięki temu już dziś są montowane seryjnie w niektórych autach systemy asystentów parkowania... nikogo to już nie dziwi, że SF wkracza do naszej codzienności... Tak czy owak unikałbym nadmiernej ufności w technologię, wolę sam decydować o sobie, ponieważ to ja ponoszę odpowiedzialność za siebie, a nie projektant jakiejś tam tej czy innej (umówmy się póki co jednak) zabawki. Całkowicie sie z toba zgodze nie dajmy sie ogłupic, to tylko gadżety nie sa one potrzebne do zycia - jak kogos stac i ma ochote to se kupi przeciez nie bede podczas jazdy patrzał na zegarek jakie spalanie jak moge te dane zobaczyc na wyswietlaczach tu chyba bardziej jest to fajny gadzet aby se przy piwku w domu zobaczyc jakie byly parametry jazdy - bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi