buladag Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wygląda to tak, tez tak macie? Strasznie rzuca się to w oczy, nie było tam czasem jakiejś gumki/zaślepki? 8lat się człowiek gapi na to samo auto, to już z biegiem czasu się nie zauważa pewnych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mi w P12 też plastik na progu odstawał i dalej odstaje, jak docisnę to przez dzień może jest ok. machnąłem już ręką na to, sposób? musisz sprawdzić zatrzaski na pewno się wyrobiły, obwiń je taśmą elektryczna i spróbuj wcisnąć metoda prób i błędów powinno pomóc na chwilę lub na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 W moim przypadku (N16 od urodzenia w rodzinie) wygląda to bardzo podobnie, ew. może szpara jest mniejsza - sprawa względna. Nigdy nie widziałem tam ani nie słyszałem od rodzinki o jakiejś zaślepce, gumce itp. itd. Ew. jak będę odśnieżał auto to wezmę aparacik i cyknę fotkę*. *jak rozumiem to "szpara" od strony pasażera przód? Pozdrawiam. THK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 W moim przypadku (N16 od urodzenia w rodzinie) wygląda to bardzo podobnie, ew. może szpara jest mniejsza - sprawa względna. Nigdy nie widziałem tam ani nie słyszałem od rodzinki o jakiejś zaślepce, gumce itp. itd. Ew. jak będę odśnieżał auto to wezmę aparacik i cyknę fotkę*. *jak rozumiem to "szpara" od strony pasażera przód? Pozdrawiam. THK. Tak, ale od strony kierowcy wygląda to analogicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Tak, ale od strony kierowcy wygląda to analogicznie. *jasne ze tak ; No to poniżej porównanie: by_buladag by_THK by_THK Pozdrawiam. THK. P.S Jak "zawszę" pozwolę sobie skopiować z czasem temat i dodać jako ciekawostkę do miniFAQ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protech Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 walnijce albo wsuncie w to zeby zaskoczylo w swoje miejsce i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.