Gość karolsar Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A w którym miejscu znajduje sie osuszacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Przy chlodnicy obok akumulatora taka puszka do ktorej wchodza rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 U mnie ABS i klima działa. Fotki mogę porobić, ale co na nich chcecie zobaczyć? Co do ABS-u... to jeśli dobrze pamiętam były wersje bez niego robione na rynek holenderski i być może belgijski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernii Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam mam problem z moja klima, mianowicie chodzi o to ze dzialala i nagle przestala przyjechalem pod blok bylo oka za kilka godzin chce jechac wsiadam i nie dziala. Mam wp11 99r. po lifcie 2.0td. Nie wlanczaja sie wetylatory ani sprezarka, sprezarke podlaczylem na krotko to elektro magnes lapie, we wtyczke z czujnika osuszacza 4 piny zlaczylem na krotko i jeden mostek zalanczaja sie wentylatory na 1szym biegu, w drugie miejsce robie mostek wlanczaja sie na 2 biegu wentylatory i tyle niewiem czy na 3 nie powinna sie sprezarka zalaczyc. Bezpieczniki sa ok pod przekaznikami na krotko zrobilem i wentylatory sie nie wlanczaja. Na zaworku sprawdzalem cisnienie to jest bo mocno psika a nabijalem ja moze miesiac predzej bo bylo troche malo i dzialalo ok. Ma ktos jakis pomysl co jeszcze z tym moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi