Gość malik12345 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 witam.Dzisiaj Bydgoszcz zasypana na maxa i zwariowały mi wycieraczki.Przedtem juz cos było z nimi nie tak,bo jak właczyłem na 1 czy 2 bieg to sie wyłączyć nie chciały.Trzeba było nieraz długo poczekać albo wygasić auto.Dzisiaj chodza cały czas nawet jak zgasze samochod i znowu odpale to juz działają znowu.Czy to jest wina przełacznika wycieraczek?/ I jak go wymienic na szybko w malutkim mrozie (dzisiaj -9) witam.Dzisiaj Bydgoszcz zasypana na maxa i zwariowały mi wycieraczki.Przedtem juz cos było z nimi nie tak,bo jak właczyłem na 1 czy 2 bieg to sie wyłączyć nie chciały.Trzeba było nieraz długo poczekać albo wygasić auto.Dzisiaj chodza cały czas nawet jak zgasze samochod i znowu odpale to juz działają znowu.Czy to jest wina przełacznika wycieraczek?/ I jak go wymienic na szybko w malutkim mrozie (dzisiaj -9) czy to prawda że trzeba zdemintowac kierownice?? w jaki sposób żeby nie uszkodzic poduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.